Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Habertürk'te forvet transferi yapılmıcak yazıyor ne kadar doğru bakalım
Ya bu ne felaket senaryosu resmenMunier'in bonservisini pahalı bulan Galatasaray daha önce anlaştığı Van Rjhin'i transfer sezonunun acilmasiyla İstanbul getirip resmi sözleşmeyi imzalayacak. Ayrıca Tennane ile kulübü ve oyuncu ile her konuda anlaşan sarı kirmizli ekip bu transferi en gec haftasonu na kadar resmiyete dökmesi bekleniyor. Forvet transferi için de girişimde bulunan Galatasaray Burak'in sakatlığını hızlı atlatması Umut'un da Donk transferinde Kasimpasaya gönderilmemesi nedeniyle bu 2 golcüye alternatif olacak isme bakarken Mevlut'un yüksek maliyeti Vedat Murigi'yi kulübünün satmaya sıcak bakması üzerine Kopenhagen forması giyen Jorgensen ile temas kurdu. Denizli'nin ucuz ve alternatif olmayı kabul edecek birisi olsun dediği forvet transferin de Jorgensen'in uygun maliyeti Aslan'in ağzının suyunu akitiyor.
Taraftarın gitsin diye kampanya yaptığı Sabri ile de Denizli'nin "daha iyi alternatif bulamayiz'" demesi üzerine 1 yıllık yeni sözleşme uygulayacağı ayrıca Avrupadan teklifler alan Semih ve Yasin'in takımda kalmalarını saglamak amacıyla yıllık ücretlerinde bir takım iyileştirmeler yapilacak. Denayer'in de surekli sakatlanması ve Galatasaray da istenen seviye de olmaması nedeniyle devre arasi tekrar City'e yollanacak.
Donka 2.5 milyon euro veriliyorsa defolsun gitsinler.
Hamit denen yaratik katara gitmek icin izin istediyse 1 milyon ne lan sakatligini biz cekelim iyilesince katara gitsin oh ne guzel memleket bir daha sakatlanmaz da o bakin gorun. 5'ten asagi olmaz millet sowa 17 aldi lan 17
Ayrica o bombardiman haberi neydi oyle yahu resmen titredim. Olumsuz olabilecek ne varsa yazmislar. Floryayi yaktiracaklar en sonunda. Zaten korkum benim o burak umut gibi adamlari yazin avrupa sampiyonasi var virusu yuzunden basimiza bela edecekler
HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
KonyalıyımMuatafa Denizli'nin yeni gözdesi Volkan Fındıklı Galatasaray yöneticileri Konyaspor'un kapısını heran çalabileceği kulislerde konuşuluyor . kaynak transfermark.. Yuh diyorum kimleri beklerken kimler gelecek Allah sen bize sabır ver.
Umut ilk 11?muslera
van rij-----Şeyşu-------x--------olcan
---------selçuk----donk-------------
tannane-----------------------edmilson
------------Umut-----------------
------------Damaio----------------
S10 eğer sezon sonuna kadar yoksa, umuta elmander gibi koşşsun göndermiyeceğiz demek birazda oyntacağız demektir, Umut ne demeyin gerçeçi denizli özbek aş den fazla birşey beklemiyorum gerçi edmilson olur mu ondan bile şüpheliyim ama diğerleri belki alabilirler.
Umut ilk 11?
2. Devre umut ilk 11 oynasın asla maç fln izlemem bide elmander yazmışsın
SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Beyler benim yaptığım haberi salladim ben. Hamza iti olsa ne olurdu diye dusundum böyle bir haber ortaya cikti.