Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya bide transfer cezasi gelrbilir muhabbeti var ya gelsin arkadas eger o malligi yaparlarsa gelecek transfer cezasi Allah tarafindan bize iyilik icin gonderilmis bir ceza olur.
Capa bak arkadas. Burak 500bin euro indirim istenmis semih yasin avrupaya gitmesin diye iyilestirme sabriden iyisini bulamayiz diye yeni sozlesme, umut iyi kosuyor gitmesin ne gerek var diye yeni sozlesme de yaptik mi oh mis denayer ne boktur zaten city denen sumuklu takimin yeteneksiz oyuncusu ha birde belcikali ve belcika avrupa sampiyonasinda
degil o yuzden kasmaz kendini zaten surekli sakatti degil mi. 5 yildir her sezon basi 3 ay sakat geciren semih degil zaten denayerdi.
Simdi tum bunlar gerceklestigini varsayiyorum hamza neden gitti arkadasim kor topal bir sekilde ilerliyorken niye kovdun.
Cidden bunlar gerceklesirse gider hamzadan ozur dilerim resmen dursun denilen kil kurdunun altindan cikiyormus bunlar derim.

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaş haberi uydurdum dedi.

Kendine gelebilirsin...

Ya bide transfer cezasi gelrbilir muhabbeti var ya gelsin arkadas eger o malligi yaparlarsa gelecek transfer cezasi Allah tarafindan bize iyilik icin gonderilmis bir ceza olur.
Capa bak arkadas. Burak 500bin euro indirim istenmis semih yasin avrupaya gitmesin diye iyilestirme sabriden iyisini bulamayiz diye yeni sozlesme, umut iyi kosuyor gitmesin ne gerek var diye yeni sozlesme de yaptik mi oh mis denayer ne boktur zaten city denen sumuklu takimin yeteneksiz oyuncusu ha birde belcikali ve belcika avrupa sampiyonasinda
degil o yuzden kasmaz kendini zaten surekli sakatti degil mi. 5 yildir her sezon basi 3 ay sakat geciren semih degil zaten denayerdi.
Simdi tum bunlar gerceklestigini varsayiyorum hamza neden gitti arkadasim kor topal bir sekilde ilerliyorken niye kovdun.
Cidden bunlar gerceklesirse gider hamzadan ozur dilerim resmen dursun denilen kil kurdunun altindan cikiyormus bunlar derim.

Kusura bakmayın hocam ben bu zamana kadar gordugum ttüm olumsuz haberleri birleştirdim kafama gore ortaya böyle bisi cikti. Ama çoğu yalandır yanı.

Beyler benim yaptığım haberi salladim ben. Hamza iti olsa ne olurdu diye dusundum böyle bir haber ortaya cikti.
Ceza mi istiyon ya milletin icini kararttin sabah sabah.

Gune igrenc basladim senin yuzunden. Bir daha boyle birsey yaparsan bu konuyu daha goremezsin.

Para harcayacaksalar sadece Sneijder-Poldi tarz oyunculara harcasinlar.

Gross ikna edilsin, Immobile veya Luiz Adriano kiralansin, De Jong kiralayalim ve sag kanatta Carrilo'yu alalim

Sezonu kurtaran hamleler olur.

Donk ve Teneke gibilere milyonlarca dolar harcamaktan her türlü daha iyi

Ceza mi istiyon ya milletin icini kararttin sabah sabah.

Gune igrenc basladim senin yuzunden. Bir daha boyle birsey yaparsan bu konuyu daha goremezsin.
Bunlar olsa sasirmam.

Ayrıca Sabri ile uzatılacak haberi var
Jorgensen haberi var
Minör pahalı haberi var
Van Rjhin haberi var

Aslında çokta rahat olunmamali yanı.

ya kalbime indi resmen varya insan altina farkli renkle uydurdum falan yazar ama haberlere bakarsak bi farki yok gibi olmayacak bir senaryo degil diyeyim.

Adini duymadigimiz oyuncular falan oraya dogru gidiyoruz ya zaten sonumuz hayrola

Beyler İmmobile olayını unutun. Sevilla ayrılmayacak diye açıklama yapmış...

ya kalbime indi resmen varya insan altina farkli renkle uydurdum falan yazar ama haberlere bakarsak bi farki yok gibi olmayacak bir senaryo degil diyeyim.

Adini duymadigimiz oyuncular falan oraya dogru gidiyoruz ya zaten sonumuz hayrola
üzmeyin kardeşimi :)

Mesaja ekleme yaptim millet galeyana gelmesin diye

sağlam bir sağ bek ve sağ açıkla ikinci devre olayı lehimize çevirebiliriiz bence Damiao Gomez etkisi yapıcaktır immobile çok yüklü olucak

Katılıyorum. Stilini Gomez'e benzettim zaten. Pozisyon bilgisi ile fark yaratıyor...

Hava hakimiyetide gayet iyi. Bu konuda zaten çok kötüyüz. İhtiyacımız olan özellik...

Damiao eger olursa bizde patlama yapacagini dusunuyorum. Dun yazildi ya umutun kacirdiklarini atsa yeter diye atar zaten.

Bizim sorunumuz pozisyona girmek veya sut atmak degil umut burak ve yasin gibi 3 birbirinden yeteneksiz adama sahip oldugumuz icin pozisyonlar gidiyor. Son mac buna en buyuk ornek o pozisyonlarda podolski olsa kimse topu goremezdi.

fener ve bjk aynı haftalar puan kaybedmeli,bizde seri yapıp biraz korkutmalıyız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt