Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tamam herkes eleştiri yapıyor ama çoğu aklı başında 4 iyi transfer istiyor ama bazılarına bakıyorum 10 transfer istiyor yok Selçuk oynamasın yok ched yok Hakan iste bunlar hep manager oyununun sonucları

Sent from my iPhone using Tapatalk

Chedjouyu begenmiyoruz. Sadece yerliler varken Chedjou gönderilmez. Chedjou olmadan da savunmanin halini görüyoruz. Kayseriye bile tonla pozisyon veriyoruz.

Dun su mehmet haberleri cikmisti selcuka iyi bir teklif gelirse satilacak heralde icimde oyle bie his var burak kalir selcuk gider

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

van persi için katılıyorum ama nani yi Galatasaraya kim istemez Allah aşkına? ben şahsım adıma çok isterdim benficada sportingde çok çok isterdi ama maaşını ödeyemezlerdi diyede düşünüyorum.

En büyük sıkıntılardan biri yan toplarda bizim stoperler adama 2 metre uzaktalar bunu mersin eskişehir defansı bile bu kadar rahat vurdurmuyor.Semih hele, daha adam aldığını görmedim yan toplarda topa bakıyor mal gibi,sanki top kendi kendine girecek!

Semih ve Balta, 1.50lik Marine bile kafa topu verdiler. Melo ve Chedjou varken duran toplarda idare ediyorduk. Melo gitti, simdi tüm yük Chedjounun üzerinde.

Dünyanin en kötü savunmalarindan birine sahibiz. Bayern ya da Barca CLde gelmedigi icin hala dua ediyorum.

Chedjouyu begenmiyoruz. Sadece yerliler varken Chedjou gönderilmez. Chedjou olmadan da savunmanin halini görüyoruz. Kayseriye bile tonla pozisyon veriyoruz.

O varken pozisyon vermiyoruz doğru, sadece tonla gol yiyoruz. Savunmayın artık. Semih ten bir halt olmaz ise ched den hiç bir şey olmaz, yanına kimi koyarsan koy.

Semih ve Balta, 1.50lik Marine bile kafa topu verdiler. Melo ve Chedjou varken duran toplarda idare ediyorduk. Melo gitti, simdi tüm yük Chedjounun üzerinde.

Dünyanin en kötü savunmalarindan birine sahibiz. Bayern ya da Barca CLde gelmedigi icin hala dua ediyorum.

Duran topta idare ediyorduk doğru, lakin çıkarken 100 tane top kaybedip gerizekalıca bol bol gol yiyorduk.

van persi için katılıyorum ama nani yi Galatasaraya kim istemez Allah aşkına? ben şahsım adıma çok isterdim benficada sportingde çok çok isterdi ama maaşını ödeyemezlerdi diyede düşünüyorum.
Nanide bi cacik yok ben arfa top diye oynar onu. Cok dusuk bonservis bedeliyle alinabilir

Yönetim gelecek sene Telles ve Bruma'dan gelecek paraya güveniyor

Ya satılmazlarsa :D

O varken pozisyon vermiyoruz doğru, sadece tonla gol yiyoruz. Savunmayın artık. Semih ten bir halt olmaz ise ched den hiç bir şey olmaz, yanına kimi koyarsan koy.
Chedjou yüzünden mi pozisyon veriyoruz? Yoksa 2 metre öteden savunma yapan, savunma yapmayi bilmeyen yerliler yüzünden mi?

Kimse savunmuyorum. Sadece sorunun yerliler oldugunu söylüyorum. Hatta daha dün yazdim, Chedjouyla rekabete girebilecek en az Zapata seviyesinde birinin alinmasi gerektigini. Fakat sizin savunduklarinizi gördük. Bkz Hamzaoglu. Enkazi birakip gitti. En az 250 milyon TL zarar var.

Nani neredeyse bütün Fener ataklarının içine ediyor

Basit oynasa atak olgunlaşacak çalıma felan giriyor aptal aptal top kayıpları yapıyor

Önemli bir kaç gol attı diye göz ardı ediliyor bu durumlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt