Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ersun Yanal’ın da transferi için onay verdiği Choupo-Moting’in menajerine; kulübü ve Trabzon’u anlatan tanıtım filmi gönderildi (Sabah)
:D

Iyi maas teklif etmisler + PSG > Dortmund bana gore. Demekki baska topclub istememis veya o paralari vermiyorlar.
PSG su an icin evet Dortmunddan daha iyi ama ne bileyim bir Real Madrid, Manchester United dururken.
Bence isteyen olmustur da senin dedigin gibi o parayi kimse vermemistir.
Ben sahsen bu durumda bir futbolcu olsam biraz daha az paraya daha iyi bir takimi tercih ederim.

Yasin kazma falan tamam da free diye aptal saptal adamları doldurmanın anlamı yok takıma.

Serdar , Yasin kazmasının verdiği katkının yarısını veremez boş , cılız ve beyinsiz bir oyuncu.

Yasin oynamasın okey ama yerine çıkar U17 den birini o oynasın boş topçular değil

Ne zaman ki, transfer yerine Dursun'u def etme konuşulur, o zaman bu taraftar da %1 adam olma ışığı yanar.

Bu taraftara Dursun'un yaptıkları az bile, hala Dursun yönetimini kabullenmiş transfer bekleyenler var. Tek kelimeyle yazıklar olsun.

Ne zaman ki, transfer yerine Dursun'u def etme konuşulur, o zaman bu taraftar da %1 adam olma ışığı yanar.

Bu taraftara Dursun'un yaptıkları az bile, hala Dursun yönetimini kabullenmiş transfer bekleyenler var. Tek kelimeyle yazıklar olsun.
Kongre üyeleri 1600 imza veremiyor. Taraftar her türlü baskıyı yapıyor gitmiyor işte adam.Forumu kapatalım o zaman başımızda Dursun var diye?

O da kendini onun kadar dahi is yapmayanlarla kiyasliyor

tolga 2 , sinan 0,5
sabri 1,5 , sinan 0,5
selcuk 3,5 , sinan 0,5
cenk gonen 1 , sinan 0,5

tabi ki isteyecek
Başkasının aldığı para futbolcuyu ilgilendirmemeli sneijder diyor mu hiç sabri 1.8 alırken ben niye 18 almıyorum diye?

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

SON DAKİKA! Leipzig, Bruma için teklifini 15 millyon Euro'ya yükseltti. (beIN SPORTS ÖZEL)

Ne 15'i la az daha cikin, bari ahmet bulut keriz dursun'a biraz taktik verse de leipzig 18milyona kadar ciksin :D

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt