- 16 Haziran 2010
- 203.547
- 155.529
- 6.838
Iyi maas teklif etmisler + PSG > Dortmund bana gore. Demekki baska topclub istememis veya o paralari vermiyorlar.Bazi oyuncular gercekten mala bagliyor, PSG´de ne isin var be kardesim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Iyi maas teklif etmisler + PSG > Dortmund bana gore. Demekki baska topclub istememis veya o paralari vermiyorlar.Bazi oyuncular gercekten mala bagliyor, PSG´de ne isin var be kardesim
PSG su an icin evet Dortmunddan daha iyi ama ne bileyim bir Real Madrid, Manchester United dururken.Iyi maas teklif etmisler + PSG > Dortmund bana gore. Demekki baska topclub istememis veya o paralari vermiyorlar.
Pazar günü hep beraber izleyelim o vakit.Bizde ne yaptigini bilmeyen bir haldeydi gozume iyi geldi paslasmalar kademeye girisi vs. gelistirmis gibi geldi.
Finalde iyi seyretmek lazim.
Evet o yönü var biraz.Ayagi duzgun,agir degil ama biraz savruk defans'tan topla cikislarda cok sogukkanli fazla sogukkanlilik da iyi degil
kara para aklamada uzman. kesin 50 kuruşa alıp, ertesi sene 10 ml öroya satıp, sonraki sene yine beleşe alır.lens icin sunderland 8-10milyon euro arası bonservis istiyordu en son sapık fiko nasıl bir muamele yaparak alacakmıs
Beinsport basamak basamsak yaklaşıyor zaten.
Ersun Yanal’ın da transferi için onay verdiği Choupo-Moting’in menajerine; kulübü ve Trabzon’u anlatan tanıtım filmi gönderildi (Sabah)
![]()
3'ü el altından komisyon, en az 3m öro menıjır komisyonu, kasaya giren en fazla 12m öro.
Yalaaaaaan, Dursun coktan dokuza satmistir Brumayi
Iyi transfer olur bu ligde kesinlikle iş yapar.Ersun Yanal’ın da transferi için onay verdiği Choupo-Moting’in menajerine; kulübü ve Trabzon’u anlatan tanıtım filmi gönderildi (Sabah)
![]()
Sözleşmesi bitiyor bizimkilerde ilgi gösterebilir Bruma gittiğinde.Iyi transfer olur bu ligde kesinlikle iş yapar.
sent via GSC
Kongre üyeleri 1600 imza veremiyor. Taraftar her türlü baskıyı yapıyor gitmiyor işte adam.Forumu kapatalım o zaman başımızda Dursun var diye?Ne zaman ki, transfer yerine Dursun'u def etme konuşulur, o zaman bu taraftar da %1 adam olma ışığı yanar.
Bu taraftara Dursun'un yaptıkları az bile, hala Dursun yönetimini kabullenmiş transfer bekleyenler var. Tek kelimeyle yazıklar olsun.
Başkasının aldığı para futbolcuyu ilgilendirmemeli sneijder diyor mu hiç sabri 1.8 alırken ben niye 18 almıyorum diye?O da kendini onun kadar dahi is yapmayanlarla kiyasliyor
tolga 2 , sinan 0,5
sabri 1,5 , sinan 0,5
selcuk 3,5 , sinan 0,5
cenk gonen 1 , sinan 0,5
tabi ki isteyecek