- 12 Haziran 2011
- 72.163
- 21.746
- 2.893
Italya'ya döner, dönmek istiyordu zaten.
O zaman Cavani zu Milan?
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Italya'ya döner, dönmek istiyordu zaten.
Liverpool geri adim olur mantikli degil, Wenger akilliysa onu kapmaya calisir Arsenal icin.
O zaman Cavani zu Milan?
O zaman Cavani zu Milan?
6 numarada oynayamaz. Oranin oyuncusu degil cunku. 8 numarada oynuyor ki Osmanlispor'da izledigim kadariyla bu konuda dusuncem net. Ndiaye varsa Selcuk olmaz diyelim. (Selcuk oynayacaksa tabi)
Tabiki Tudor seneye nasil bir sistemde oynatacak takimi o da onemli.
Intere gitse daha iyi olur
Inter Icardi-Cavani ikili ile ilk 4e girerler diye düşünüyorum
Napoli olabilir. Bilmiyorum
Bugün Bacca > Arsenal haberi gördüm biyerde. Real Benzemayı kaça satar? Bi adam gibi forvet alamadılar
N'diaye hem Selçuk'la oynar hemde Tolga ile. Ama bende artık Selçuk'la olmayacağı düşüncesindeyim. Bize aslında iki tane ön libero lazım.
EyvAllah kardeşim sen nasılsın? Takip ediyorum çok yazmıyorum Gökhan.Halil nasılsın? Yoktun bayadır.
Aslinda Melo tarzi bir oyuncu bulmamiz gerek, Atiba sadece defansif olarak iyi ofansif olarak yetenekli bir oyuncu sayilmaz ama. Ama Melo gibi birini bulmak da zor veya buldugunda cok para lazim olur transferi icin. Ya da gideceksin daha genc ve dusuk profilli liglerden oyuncu bakacaksin o bolgeye, Belcika liginden mesela. Veya Fransa pazarindan , orta sinif takimlari izleyeceksin diyelim. Aslinda Brezilya liginden bu tarz oyuncular kolay bulunur ama scout ekibin surekli orayi takip etmesi lazim.
EyvAllah kardeşim sen nasılsın? Takip ediyorum çok yazmıyorum Gökhan.
Belotti iyi yatirim olur, iyi patlama yapti bu sezon ama zaten takip edenlerde bilir gecen sezondan beri yukselen bir performansi vardi. Gerci su da aklima geliyor, Torino dan bir anda Premier League de sampiyonluga oynamak buyuk bir fark olur onun icin.Wenger Belotti'yi almaya çalışıyor ama Chelsea de çalışıyor. Bakalım.
Inter'le Milan da almaya çalışıyor onu.
İyidir n'olsun. İş-güç uğraşıyoruz işte.
Yeni bir transfer dönemi, yeni bir çile dönemi dahaDursun'la başımız dertte.
Belotti iyi yatirim olur, iyi patlama yapti bu sezon ama zaten takip edenlerde bilir gecen sezondan beri yukselen bir performansi vardi. Gerci su da aklima geliyor, Torino dan bir anda Premier League de sampiyonluga oynamak buyuk bir fark olur onun icin.