Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öyle salak saçma bir transfer dönemi daha bizleri bekliyor ki mesela Bruma'yı satmak istiyorlar adım kadar eminim Bruma'nın yerine gelecek kişi için en ufak bir temas yoktur yerine ya ne olduğu belirsiz Garry ya çapsız Yasin oynar

Takımda tek iyi olduğumuz sol kanatta böylece sıfırı görürüz

Mesela klüp diğer rakiplerinin katlarca fazlası maaş ödüyor buna rağmen tutup solbek için 3.5 maaş teklif ediyorlar 32 yaşında adam bu => Bruma 2.5 3 maaş isteyince ovv floryanın tapusunu istedi oluyor

Veya forvet transferi takım bu kadar yaşlıyken üstüne 32 yaşında bir forvet 32 yaşında solbek koymak hangi mantığa sığıyor ?

Veya takımın yıllardır enn büyük sorunu hava topları varken 1.84 lük Chiricheş'in peşine koşmak nedir ?

Veya takımın orta sahası bu kadar ölüyken hala orta saha için kimsenin adı geçmemesi nedir ?

Kesinlikle şu transfer dönemini dursun'la geçirmememiz lazım Poldi gitti Sneijder'i gönderirler Bruma'da yolcu ohhğ seneye Allahın izniyle kümeye düşeriz ...
Ne kadar güvenilir bilmiyorum ama bunun bir şeyler yazdığı oldu brumanın yerine alınacak konusuyla ilgili.

Twitter

TT Ali Sami Yen ARENA !!!

Şu piyasa durumunda Bruma'yı 9-10 milyon'a göndermek salaklıktan başka bişey değildir ...

Joel Campbell filandır kimi alacak sanki Dursun ....
Hiç fikrik yok vallahi. Galatasaray markasıyla ve bol kepceden parayla dursuna rağmen alınır yine iyi oyuncular diye umut ediyorum. Vasat transfet ARTIK yapmayacağız diyende kendileri sonucta.sıctıklarına inkar etmiyorlar yani transfer konusunda. Beklentim pek yok benimde ama beli olmaz yinede.

Ben Clichy transferine karşıyım. Beklere genç, ucuz, istikrarlı adamlar alınsın. O paraları orta saha ve forvet transferlerine harcamak daha doğru.

Dursunun karısı voleybol seviyor sanırsam. Bütün yatırımı oraya yapabilir başgan. Futboldan sonra baskette düşmemeye oynarız gibime geliyor

Yaya%20new%20contract.jpg

Man City 1 yil daha sozlesmesini uzatti

Transfer Merkezi ™
@TransferMerkez
ÖZEL // Kayserispor'da Welliton, bonservisiyle birlikte satılacak. Rus ekibi Krasnodar, Çin ve Katar'dan teklifler var.

Hiç fikrik yok vallahi. Galatasaray markasıyla ve bol kepceden parayla dursuna rağmen alınır yine iyi oyuncular diye umut ediyorum. Vasat transfet ARTIK yapmayacağız diyende kendileri sonucta.sıctıklarına inkar etmiyorlar yani transfer konusunda. Beklentim pek yok benimde ama beli olmaz yinede.

Bruma ve Muslera ile sözleşme imzalamalarıydı tek beklentim geri kalan transferde filan zaten adam akıllı birisini alamayacaklarından emindim ama onu bile beceremediler sağolsunlar ...

Bruma'dan para kazanıyorsun, Telles'ten kazanıyorsun hatta herkesin burada gömdüğü Rodriguez'den bile para kazanıyorsun. Niye hala kariyerinin son kontratını yapacak adamların peşinden koşuyoruz maaş da 3 milyon eurodan başlıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt