Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok düşük bir bütçeyle BJK gibi yapılanmamız lazım önce örnek veriyorum 7-8m € 'ya 5-6 tane futbolcu alabilmeliyiz bunların hepside birbiriyle rekabet edebilecek düzeyde olmalı. Şu mevcut kadroya direkt genç oyuncu alamayız önce bi verimli kadro oluşturup onun meyvelerini almalı ( şampiyonluk vs.) daha sonra gelen paralarla kadronun içini yavaş yavaş gençleştirmeli, geliştirmeliyiz. Tak diye olmaz bu tür yapılanmalar sabır lazım. Gomis'le şampiyon oluruz bir sonra ki sezon 22-23 yaşında bir forvetle.

Flaş! Qabala, gelecek sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Yasin Öztekin için 3.5 M€ luk teklif sunmaya hazırlanıyor.(goalbien.com)

@baggio_transfer 16 sa.16 saat önce
Daha fazla
????????????????????????????????????
Bir SON DAKİKA da Galatasaray için;
Hoca konusunda Mircea Lucescu ikna edilmek üzere. Dursun Özbek'in son kozu ve şansı.

Chiriches için yıllık 2.5 Euro'yu öneren Galatasaray Yönetimi, Romanya - Polonya mücadelesi öncesi transferi noktalamak istiyor.

@baggio_transfer 16 sa.16 saat önce
Daha fazla
������������������������������������
Bir SON DAKİKA da Galatasaray için;
Hoca konusunda Mircea Lucescu ikna edilmek üzere. Dursun Özbek'in son kozu ve şansı.

715 takipci budami kolpaci

Aslinda biraz becerikli bir yönetim olsa Yasin den cok iyi para kazaniriz.

Beyinsizin teki falan ama adamin son 2 sezondaki istatistigi cok iyi. Yigidi öldür ama hakkini yeme.

15/16 : 7 gol / 5 asist
16/17 : 10 gol / 1 asist

Brumada gittiğine göre.İlk 11 için tam 9 transfere ihtiyaç var.Dursun bu işin altından kalkamaz.3 tane iyi transfer yapsa kesin 6 sı fos çıkar.

tudor kalacak ne lucescusu

luce'yi başarılı kılan orda yarattığı ekip ruhu ve scouting başarısıydı.

o adamları getirebilecek mi buraya?

hayır.

Yine yardımcısı ayhan akman , oyuncular yine sabri selçuk olacak.

emekli olmaya keyip yapmaya gelir luce bu saatten sonra.

Son düzenleme:
Necati Ateş: "Cenk Ergün böyle bir teklif yaptı. Ben de bu tekliften gurur duydum. Orası benim yuvam, teklifi kabul ettim.'' [Babaspor]

Agbilik yapmaya geliyodur. ne geliyosa basimiza bu yerli sevici torpilci agbilerden geliyo.

Necati Ateş: "Cenk Ergün böyle bir teklif yaptı. Ben de bu tekliften gurur duydum. Orası benim yuvam, teklifi kabul ettim.'' [Babaspor]

Agbilik yapmaya geliyodur. ne geliyosa basimiza bu yerli sevici torpilci agbilerden geliyo.

necati maç yorumlarken yerli tayfayı acayip yalıyor. hepsine kol kanat gerecektir

Nasıl bir teklif?

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

sola koyarlar Garry'yi sağa alırlar Tunay Torun'u orta sahada Selçuk stoperde Semih sağ bek sarbi oynamaya devam eder bilmiyor musunuz sanki ?

Kanmayın bu adamların yalanlarına kesinlikle en ufak bir yıldız alamayacaklarına adım kadar eminim ...

2018 de yani seneye kontrati bitecek oyuncularin hic biri ile kontrat yenilenmemeli Muslera disinda.

Semih, Balta, De Jong, Cenk, Eray, Koray, Yasin, Sneijder. Bruma da var bu listede ama ona gitti gözüyle bakiyorum malesef.

Saydigim adamlardan Yasin ve Sneijder disinda hatta hepsi gidebilir bu yaz döneminde. Yasin ve Sneijder para kazandiracaklarsa onlar da gidebilir bu yaz ama yoksa seneye kontratlarini tamamlayip gitsinler. Umarim Yasin iel kontrat uzatmak gibi bir sacmalik yapmayiz, bu adamin en öne cikan özelligi hizi, yasi ilerledikce onu da kaybecedek ve tamamen cekilmeyecek bir oyuncuya dönüsecek kanatta, zaten beyinsizin teki.

Ahmet Bulut denen menajerinin Yasin'in kontratini uzatmak icin isteyecegi bütün görüsme talepleri rededilmeli ve Yasin ile asla kontrat yenilenmemeli. Bu dedigim aynisi o yukaridaki saydigim isimler icin de gecerli. Semih ile kontrat yenileyen babam bile olsa en büyük haindir.

Yasin ve Sinanda gidiyorsa yerli kanat almak şart. Sabri gitsin semih gitsin hakan gitsin diyoruzda bunlarda giderse Türk kalmayacak. 14+14 unutulmamalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt