Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şu an ismi geçenlerden tek istediğim Clichy. Bonservissiz olması, tecrübesi ve kalitesi ile bek sorununu bitirir. Tecrübesine rağmen henüz 32 yaşında. Bu ligde en az 3 sene götürür.

Önemli olan maaşı abartmamak. Maksimum 2.2 + Bonuslar yeterli.

isimlerin gectiklerine göre kadro yapsak

Nando
?? Pepe Khacerchidi Clichy
xxx xxx
Gary Sneijder Yasin
Jovetic/Gomis

kadronun *** koymuslar. Oyuncu al al düzelmiyor

Ben valla bıktım adam alırkende satarkende menajer doyurmaktan yönetici zengin etmekten yapmayın arkadaş kimseyide almayın kimseyide satmayın yeter Galatasaray'a ettiğiniz ihanet ...

Hayalim Galatasaray'ın 14 altyapı oyuncusu Türkiye'den hiçbir kazmaya ödenmemesi gereken milyon €lar..
Ve kaliteli 14 yabancı oyuncu..
Tam bir kolej takımı..
İşte bunu sağlaması gerek bu kulübün..
Koskoca ligde şu adam gelse diyemiyorum rezalet bir yerli oyuncu pazarı var gubetçisi dahil..
2000 jenerasyonu efsane diyorlar bakalım o çocuklardan en az 2-3ünü bu sene kadroya almalıyız ufaktan..
Dünya futbolu gençleşti dinamik kaliteli ve özümüzden oyuncu çıkarmalıyız..
Galatasaraylı olan kulübü bilen ve kaliteli gençler..
Herşey iyi hoşta başkan Dursun.

Onu bunu boşver de Can renktaş; durumu netleştirmen gerekiyor, Bruma 12 ve üzerinde bir bedelle satılırsa avatarını 'yağlı surat' yapacaksın ya hani?...

Sözünü yemeyeceksindir diye tahmin ediyorum; en az 1 yıl süreyle o avatar kalmalı ki sözün bir anlamı olsun. Öyle 1 gün sonra değiştirmezsin değil mi?;):asd22::D:hat:...
1 ay demiştim galiba ya da hiç süre vermedim tam hatırlamıyorum.

Ama ben 12 veya üzerine gideceğine hâlâ inanmıyorum.

sent via GSC

1 ay demiştim galiba ya da hiç süre vermedim tam hatırlamıyorum.

Ama ben 12 veya üzerine gideceğine hâlâ inanmıyorum.

sent via GSC

Yok, ben de hatırlamıyorum, hafiften takıldım sadece:P...1 ay da az bir çile olmayacak senin için:red:...

Keşke sözleşmesi uzatılabilse ama gemi azıya almış gibi, bu saatten sonra zor görünüyor...

Son düzenleme:
O sonraki satis degildir ayrica o derece zeka yok bizimkilerde. Standart bir kalip var onu kullabiyorlar s.ligine giderse x milyon euro.
Ilk ikide olursa x milyon euro
S.liginde tur atlarsa x milyon euro gibi biraz ucuk biraz kacik hedefler. 12ye satildi gozuyle bakin o ise adamlar ekstra para kazandirmanin derdinde degiller

Ayrica satislara bakalim
Burak aldigimizin bir miktar uzerine sattik (kar 1 milyon euro)
Melo (bonservis 3.75 satis 3.5)
Telles (6.15 alis 6.15 satis)

Yani aldigimiz paraya bakiyorlar ha bu paraya satsak e kullandikta tamam bu eder diyebilecek zekada adamlar.

Musleraya aldigimiz 6.75e satma ihtimalleri yuksek

Son düzenleme:
Tekrar soruyorum. Achempong'a ne dersiniz, iş yapar mı?

Konya Kayseri vs herkes 9-10 yabancıyla oynuyor. İlla isim olmasına gerek yok Anadolu takımları 500 bin euro maaşa bile iyi oyuncu getiriyor Vaz Te vs. 1m euro maaşa bir dolu oyuncu bulunur.

12-18 arasında gidip geliyor. Bana kalırsa 15'te olay kapanır. Bruma gibi bir futbolcuya çok az ama adam gitmek istiyor. Yönetim de rezalet zaten. Kulüp iki senede nerden nereye geldi vallahi şaşıyorum.

O sonraki satis degildir ayrica o derece zeka yok bizimkilerde. Standart bir kalip var onu kullabiyorlar s.ligine giderse x milyon euro.
Ilk ikide olursa x milyon euro
S.liginde tur atlarsa x milyon euro gibi biraz ucuk biraz kacik hedefler. 12ye satildi gozuyle bakin o ise adamlar ekstra para kazandirmanin derdinde degiller

Öyle bir niyetleri olsa bile beceremezler. Bir halttan anladıkları yok.

Yani 4 transfer demişsin ama.Takıma Sağ bek Sol bek iki tane stoper lazım. :red: Etti 4. Diğer bölgeleri ne yapacağız.

Bende zaten bunu söyledim
Takım komple baştan aşağı yenilenmesi lazım bununla ilgili bir sıkıntımız yok sıkıntı dursun bunu becerebilecekmi bende diyorumki dursun saçma sapan 8 9 tane adam alıcağına 3 veya 4 tane adam akıllı transfer yapsın yeter

Isterse eray gibi olsun tam bir gaz adami. Muazzam kontra cikar.
Kiralik +5 milyon euro opsiyon koyarsin hic birsey kaybetmezsin.

Bruma-Garry-Sinan filan zaten hepsi geniş alan kontra oyuncusu STSL'de iyi bir Galatasaray'a karşı tüm rakipler kapanıp defans yapmaya çalışır özellikle de kendi evimizde. Geniş alanda Bruma çok fark yarattığı için deplasman maçlarında başarılı olabildik ama kendi evimizde her maç Bruma'yı 2-3 adam tuttuğu için tıkanıp kaldık çok puan kaybettik bize daha böyle kilidi açacak topa basacak bir adam lazım Quaresma tarzı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt