Halit Bozkurt
Büyük Kaptan
- 18 Ocak 2010
- 21.283
- 7.169
- 2.358
Fenere yazıyorlar.Şimdi Galatasaray'a yazdılar Gomis'i. Komedi diye izliyorum. Bülent Tulun var bide. Tam bir Brütüskimi almisiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fenere yazıyorlar.Şimdi Galatasaray'a yazdılar Gomis'i. Komedi diye izliyorum. Bülent Tulun var bide. Tam bir Brütüskimi almisiz
William Vainqueur da Bafétimbi Gomis de seney OM'da kalacak ...
Bu zihniyet ile devam edersek bir 100 yıl daha imkansız böyle şeyler
Elimizdeki Bruma-Sinan-Telles gibi adamlara ne kadar sahip çıkabiliyoruz ki gidip böyle gençleri Galatasaray'a kazandırabilelim ...
Kalirsa kalsin dunyada baska oyuncu mu yok
Bizde doumba'yi aliriz
![]()
Bu kafalarin degisecegini bende sanmiyorum. Cok sorunu var turk futbolunun saymakla bitmez. isin uzucu yani hic bi adim atilmiyo . alt yapilarda isi bilen adamlar yok yoneticiler tirt futbol isi bilen profesyonellere birakilmadigi surece turk futbolundan bi halt olmaz . insaatcilardan insanlar medet ummaya calisir.
Piyasadan haberin vardır inşallah renktaş artık uçtu piyasa iyice 20 filan para değil artık Vinícius Júnior adlı 16 yaşında çocuk 45,00 mil. € ya transfer oldu 23 yaşında bir kaleci 40,00 mil. € ediyor
Galatasaray'ın o 12 milyon euro'ya çok ihtiyacı varsa önce kadrosundaki çöpleri temizlesin ne 12 milyon euro lar veriyoruz o kadrodaki çöplere ...
bosuna demiyoruz zaten selçuk sneijder gibi aldığı paranın hakkını veremeyen adamlar hemen defedlmeli takımdan
yalnız benim tahminime göre marsilya da gomisi oyalıyor yerine daha iyisini bakıyorlar gomiste muhtemelen bizi kullanıyor koz olarakne dedim dun burada gomis olayi menejer oyunu diye inanmayin dedik bizi oyaliyorlar dedik
Selcuk defedilmeli mi ?
sence?
Ceza almak istemiyorum. Su kadar solim agir bi sekilde kovulmali
Yasin gidiyorsa bedava Serdar Gürler'e hayır demem
sneijder?