Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CLde oynamayan takıma kolay kolay iyi oyuncu kiralik göndermezler.

CLde oynasan da göndermezler Zouma'yı.

Ayrıca oyuncu Fransa dışında oynamak istemiyor, o sebeple Valencia'yı da reddetti diyorum sana.

Biz CL'deyken Ünal Aysal'ın getirmeye çalışıp getiremediği Emre Can'ı şimdi Juventus istiyormuş. Türkiye'de oynamak istemedi, Bayern kiralıyordu yoksa. Bu tip ülkelerin iyi gençleri biraz snob, beğenmiyorlar çoğu ülkeyi.

Juve approach Emre Can | Football Italia
Gianluca Di Marzio :: Calciomercato - Juventus, contatti con Emre Can

Zouma dünya kupasında milli takıma çağrılmak için ülkesinde oynamak istiyor.

Son düzenleme:
ya gomisin aslanlı foto paylaşınca nasıl bize göz kırptı oluyor adam yıllardır gol sevinçlerinde aslanvari hareketler yapıyor zaten

Arkadaş,bizim acele etmemiz gerekiyor ama bunlar bilerek yavaştan alıyor sanki.Forvet,defans,bek,kanat eksik çok ama yönetim uyuyor.

Şu bize gelmez düşüncesine katılmıyorum. İyi bir hitap,gerçekçi bir planlama ve abartmadan iyi bir maaş ile istediğimiz bütün futbolcuları alırız. Yönetimde şu anda Abdurrahim Albayrak veya Haldun Üstünel olsa eminim çok iyi adamlar getirirdik.Ama maalesef Cenk Ergün gibi iş bilmez bir adam var.Başkan'ı söylemiyorum zaten.Nerden tutsan elinde kalır.

Gol dediğimi tekrarlarmak isterim. Sneijder düşmanı olmuyorum bu yorumu yaparak.

15 asistin dağılımı sıkıntılı bu arada. Zorluk derecesi yüksek maçlarda yapsa şampiyonduk.

Ya yine Sneijderi körü körüne savunuyorsun diyeceksiniz de ama Fener maçında Garry ye al da at diye asisti vardı. Ibb maçında mıydı yoksa ikinci Beşiktaş maçı mıydı tam hatırlamıyorum ama orada da 2 tane gollük pası vardı. Ilk Beşiktaş maçında Josue ye al da at kıvamında bir asist vermişti maçın son saniyesinde hatırlarsın.

Beşiktaş, Fener, IBB ve Trabzon ile 8 maç yapmışız ve sadece 2 gol atmışız 8 tane maçta! Tek bir oyuncuya mı bağlı koskoca takımın ofansif gücü de diğerlerinin hiç bir şekilde esamesi okunmuyor eleştirilerde ve olaya sadece Sneijder odaklı bakılıyor. 40 Milyon değer biçilen Bruma neredeydi bu maçlarda mesela? Veya diğer ofansif oyuncularımız Yasin Eren Poldi Josue vs.

Takım olarak hiç bir varlık gösteremediğimiz maçlar bunlar. Ilk Beşiktaş maçında ilk yarıda tüm takım iyiydi mesela bu yüzden de 2:0 öne geçtik zaten.

sent via GSC

Şu bize gelmez düşüncesine katılmıyorum. İyi bir hitap,gerçekçi bir planlama ve abartmadan iyi bir maaş ile istediğimiz bütün futbolcuları alırız. Yönetimde şu anda Abdurrahim Albayrak veya Haldun Üstünel olsa eminim çok iyi adamlar getirirdik.Ama maalesef Cenk Ergün gibi iş bilmez bir adam var.Başkan'ı söylemiyorum zaten.Nerden tutsan elinde kalır.

Zaten Galatasaray isminin,itibarının zayıflaması söz konusu,düzgün bir yönetim ile çok uçmadan gayet güzel futbolcu transfer edebiliriz ama biz bu yönetim ile eli yüzü düzgün bir futbolcuyu zor alırız.

Bu Ajax neyin peşinde acaba. Herhalde bebelerimize abilik yapsınlar diye mi istiyorlar De Jong'u Huntelaar'ı vs.

Huntelaar jübile yapacak zaten neyse de De Jong'u ne diye istiyorlar hayret yani.

sent via GSC

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt