Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sanırım Sinan'da yolcu Bruma'da gitti Yasin almanya'ya gidecek diyorlardı gitsin zaten dün Rıdvan'da Garry bile satılabilir demişti

Valla bilmiyorum elde kanat kalmadı

Belki de kanatsız bir oyun planı vardır.

Aslında bizim burda doğru yorum yapabilmemiz için hocanın kafasındaki sistemi ve oyun anlayışını bilmemiz lazım. Boş yere yorum yapıyor olabiliriz.

Fb maçından beri 1-2 maç dışında iyi futbol oynadık

Riekerink kondisyon ve fiziğe önem vermediği için takım ancak onun oynattığı oyunu oynayabiliyordu
Tudor buna geç farkında vardı.
Umarım ki şimdi şu ettiği lafların altından kalkar, doğru değişiklikleri yapar, yoksa bu adam şimdiye kadar büyük, hemde çok büyük hayal kırıklığı. Ancak şu anda bile sezon hazırlığı faul, çünkü daha yeni başlamış gibi bir izlenim veriyorlar yönetim ve teknik direktör.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Son düzenleme:
Ilk defa 4 mac ust uste kazandi bu sezon, bununda elbette Tudorun katkisi vardir. Bakalim bosuna para harcamasinlar Tudordan daha iyisini bulacaklarini sanmiyorum.

Belki de kanatsız bir oyun planı vardır.

Aslında bizim burda doğru yorum yapabilmemiz için hocanın kafasındaki sistemi ve oyun anlayışını bilmemiz lazım. Boş yere yorum yapıyor olabiliriz.

Tudor 3*4*2*1 oynatır diye düşünüyorum geldiğinde bu sistemde 2 tane 10 numaramız var diyordu hani Belhanda Ben Arfa gibi kanat oynayabilen 10 numaralar ile oynar diye düşünüyorum

Bu sezon transfere çok para harcanması beklenen Marsilya'nın Adnan Januzaj için Manchester United'a teklif yapacağı iddia edildi. #Ligue1

Lyon,marsilya cildirdi sampiyonluk istiyolar. :) buyuk revizyon'a gidiyolar

dursun başkan bombaları patlatıyor sabri ve yasin ile sözleşme yeniliyor helal be vizyonsuz reyiz :D :D

Yalnız transfer bitikten sonra yararına yapılan dostluk maçları küçük takımlar için yapılmaz mı yahu? Leipzig bizden ne zaman daha büyük bir takım oldu?

TRANSFER | Nice kulübünün ilerleyen günlerde Adrien Tameze (23) ve Jean-Victor Makengo (18) transferlerini duyurması bekleniyor. #Ligue1

SON DAKİKA: Galatasaray Sabri ve Yasin'in sözleşmesini uzatma kararı aldı. (DHA)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt