Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Milan Conti'yi de açıklayacak bu hafta güzel takım oluyorlar darısı bize

Milan'ın yerinde olsam belotti ve bernardeschi'yi de alırdım alem ofans görsün

Tarik Camdal geri dönuyor.

Bence bu sene Tudorun fazgecilmesi olur sag bek de.

Sag Bek Transferi cok sart degil kanimca.

Çok sıradan bir ironi!...Gerçekten böyle düşünen birinin, Mazhar Osman' ın bahçesine heykeli dikilmelidir, kısa yoldan meşhur olmanın yollarını araştırıyorsan başka tabi, şapka çıkarırım!:hat::DD...

tudorun müthiş kondisyon yüklemeleriyle ünal başkanın kadromuza kattığı tarık çamdala kavuşabiliriz

Luis gustova bizim için müthiş olurdu. Favre bey güzel işler peşinde.

Çok sıradan bir ironi!...Gerçekten böyle düşünen birinin, Mazhar Osman' ın bahçesine heykeli dikilmelidir, kısa yoldan meşhur olmanın yollarını araştırıyorsan başka tabi, şapka çıkarırım!:hat::DD...

Abi ben herşeye rağmen takımda kaliteli 2-3 yerli olması gerektiğini ve dünyadaki her takımda da böyle olması gerektiğini düşünüyorum. Belli ki bu isimlerden birisi stoperde olacak Ahmet ya da Serdar. Diğer 2 yerli için kimi alsak? Ben Cengiz diyorum Bruma yerine. 5 milyon artı takaslarla bu iş biter bence. Ne dersin?

Diego Laxalt Genoa'da harcanıyor kümede kalma savaşı falan bize gelse de yardırsa

Galatasaray ve Antalyaspor, 28 yaşındaki hücumcu Eric Maxim Choupo-Moting ile sözleşme imzalamak istiyor. (Stretty News)

Abi ben herşeye rağmen takımda kaliteli 2-3 yerli olması gerektiğini ve dünyadaki her takımda da böyle olması gerektiğini düşünüyorum. Belli ki bu isimlerden birisi stoperde olacak Ahmet ya da Serdar. Diğer 2 yerli için kimi alsak? Ben Cengiz diyorum Bruma yerine. 5 milyon artı takaslarla bu iş biter bence. Ne dersin?

brumadan gelen parayı komple cengize gömmeye ne dersin çok vizyoner bir hamle olmazmı ömer?

CalcioNapoli24: Vlad Galatasaray'a çok yakın.

RKK Napoli: Vlad Galatasaray'a gitmek üzere.

Sport Notizie 24: Vlad, Galatasaray'a yakın

Football-Italia: Vlad 5 M € bonservis ve yıllık 2,5 M € maaş karşılığı Galatasaray'da.

Tutto Napoli: Vlad Galatasaray'a gitmek üzere.

çupo moting de karakteristik olarak düşük bir profil bizim yetenek dışında karakteristik özellikleri üst seviye olan adamlara ihtiyacımız var takım komple pasif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt