Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cenk reyis gene gezmelerde. Iftarı fransada sahuru italyada yapıyor.

ulan swansea bastona 18 milyon vermiş takımsınız para gibi bir derdiniz yok bizim 3 liraya mı göz diktiniz verin gitsin arkadaş

Gomis olsun, Chiriches olsun karakter olarak çok iyi uyum sağlayacak, takımı benimseyecek, formanın hakkını verecek oyuncular gibi geliyor. İnşallah yanılmam.

dombiya geldi mi¿

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sinan semih sabri koray coplerinden de kurtulmak lazim..selcukta eklenebilir ama o kadarini beklemiyorum yonetimden..
yabancilardan da garry carole de jong cavanda say say bitmiyor copler

6 milyon euro mu yuh. It oglu it swansea. Cok severim Gomis'i lakin yeni sezon basladiginda 33 yasinda olacak.

Donk'u Hollanda'dan falan isteyen olmaz mı acaba ? Keşke bir piyango vursa da ondan da kurtulsak.

Gecen bu Sporting haberleri ciktiginda yazmistim Sporting Seferovic'i aldi Frankfurt dan. Son 1,5 sene de ne kadar formsuz olsa gayet yetenekli bir oyuncu ve oyuncu tipi olarak Sinan ile birbirlerine benzer yanlari var. Yani onu alan takim ne diye Sinani alsin ki zaten.

Biz Sinani yanlis kullaniyoruz, benim gözümde kanat icin yetersiz. Sinan tam bir second striker. Orada muazzam is yapar, son vuruslari falan da bayagi iyi. En ileri ucta kaybolur tek basina ama second striker olarak ise yarar. Kafa anlayisini degistirse Milli takim icin de iyi aday olur ileri taraf icin. Olcay, Volkan Sen falan oynuyor yani.

Stefano Conforti‏ @confortistefano
Galatasaray's Wesley Sneijder is closer and closer to Zenit for a reportedly €4-5M transfer fee.

Iste yönetiiclik budur !!

Galatasaray yönetimi, Bruma'dan gelecek olan para ile önceki transferlerinden kalan borçlarını kapatmayı planlıyor. (beIN SPORTS)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt