Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
adamlar 750 bin euroya alıyorlar bizim yönetim olsa abartısız en az 2 milyon 2 bucuk milyon euro verir belki daha fazla.

Caner gibi gereksizleri almayalim zaten

30 milyon bütçe 7 transfer için çok iyi gerçekten Tudor'un ilk 11 için düşündükler kimlerdir diye düşünüyorum Sneijder-Muslera-Serdar ve Garry/Tolga/Linnes üçlüsünden birisidir

Interin tdsi yokken caneri yollamasi enteresan o zaman niye aldiniz. Yani.

750 bin euroya Caner Erkin alıyor adamlar. Biz 5 milyona yakın Tarık Çamdal vitaminsizine verdik.

30 milyon euro işi doğruysa eğer

Konoplynka 8 milyona al 3 te Chrichese ver geriye kalır 19

7.5 a Bacca
Sol beke Clichy bedava daha 11.5 euro var

Orta sahaya Hakan Semih ver 2 de para Ndiayeyi al geriye ne kaldı 9.5 asomaah 5 milyona biter tahminim juve kullanmıyo kalan paraylada veloso ve kacheridi boşta bu ikisinide al tamamdır

Muslera
Linnes kacheridi Chriches Clichy
Veloso
Ndiaye Asamoah
Konoplynka Bacca Gary

D6603 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

yine çok ağırdan alıyoruz transfer işini yetişemeyecek yine kampa yeni gelecekler daha gidende yok zaten uyuşuk olmamalıyız

30 milyon euro işi doğruysa eğer

Konoplynka 8 milyona al 3 te Chrichese ver geriye kalır 19

7.5 a Bacca
Sol beke Clichy bedava daha 11.5 euro var

Orta sahaya Hakan Semih ver 2 de para Ndiayeyi al geriye ne kaldı 9.5 asomaah 5 milyona biter tahminim juve kullanmıyo kalan paraylada veloso ve kacheridi boşta bu ikisinide al tamamdır

Muslera
Linnes kacheridi Chriches Clichy
Veloso
Ndiaye Asamoah
Konoplynka Bacca Gary

D6603 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bizimkiler en az o 30 milyon un 6-7 komisyon olarak cukkalamasa bende hic bisey bilmiyorum, yani bi kac dandik türk yada türkiye den yabanci dandik aliriz

Altınordu Berke Özer için 5 milyon euro + %30 pay belirlemiş. 17'lik çocuğun piyasası bu. Bruma 12 milyon euro çünkü Türkiye'de pazar yok değil mi? :red:

Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan: Berke Özer'in bonservisi 5M Euro ve 3. bir takıma transfer olursa da yüzde 30 pay maddesi koyulacak.

Medipol Başakşehir yöneticileri Mesut Altan ve Mustafa Eröğüt, Clichy transferi için Londra'ya gitti!(BEİN)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt