Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sanki Dünya'da santrafor yokmuş gibi rakibimizde forma giyen adamı mı alacağız komedi ya.
Adamın kimyası orada tutmuş taraftarla bir bağ oluşturmuş hiç sevmem böyle transferleri..
komedi falan değil alınabiliyorsa Gomis yerine gelsin tam yerinde bir hamle olur,o işleri de geçelim kimya falan fikret gökhanı caneri alırken kimya fizik işlemiyordu veya lense sulanırken emin olun bizden de alma imkanı olsa bizden de alır da bir Muslera bir Sneijder var onlar oraya gitmez

Fikret Orman gerçekten iyi başkan adam çar çur etmiyor parayı..

onu birkaç yıl sonra göreceğiz. şahsi fikrim rüzgar arkasından esiyor. FT milli takımdan ayrılır da Şenol Güneş milli takıma giderse eşekten düşmüşe dönerler. Ve o kiralık oyunculardan sonra çoğu takım 8jk'ya oyuncu kiralarken yüklü bir miktar bedel isteyecek.

14 tane yerli oyuncu 11 tane yabancı oyuncu olacak kadromuzda ona göre plan yapın eldekilerden Muslera,Linnes,Garry,Sneijder kalsa 7 yabancı alınacak demek

En Son Jô ve Giovanni Dos Santos gelmişti kiralık olarak benim hatırladım... "Kiralık tanınmış oyuncu transferi olarak*

GSC App Premium Edition 1.2

Aynen bu kiralama olayını daha fazla gündeme almak şart bu ekonomik şartlarda.

Benim transfere dair gördüğüm bir kaç önemli nokta şunlar:

1. Takımın maaş ödemesi 45-50 milyon arasına oyuncu sayısı 24-25'e çekilmeli. Ortalama her oyuncu 2 milyon kazansa zaten 48 milyon eder.

2. Sürekli yaşlı oyuncu alınmamalı. Takıma katkı verecek 1-2 üst düzey isim dışında bahsedilen 6-7 oyuncunun geri kalanı 22-28 yaş aralığında olmalı ki takımın sonraki yıllara taşınacak iskeleti olsun.

3. Yabancı hakkı sonuna kadar kullanılmalı ama dünyanın en başarılı takımlarında da olduğu gibi yerli en az 2-3 direkt 11 oyuncusu her zaman takımda olmalı. Mevcut kadromuzda buna uygun yeterince isim yok. En azından Cengiz zorlanmalı.

Moting bjk ile görüşüyormuş Lens'i alamazlarsa açıklarlar diye düşünüyorum belki de Lens'te fiyat yükseltip fbnin almasını engellemek için yapıyorlar

Forumu tinerciler basmis . fikoyu yaliyolar.

Şuan Fikret Orman'ı başarısız bulmak komiktir ya bu beni tinerci yapmaz ki objektif yapar,ağladı sızladı herif manyak bir kadro kurdu..
Biz ise 4.yıldızı taktık uykuya yattık yalan değil bunlar..
Başkanımız Dursun Özbek Allah belamızı vermiş zaten..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt