Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence ilk 11 de orta saha için 1 transfer yapılır sadece Tudor Tolga Ciğerci'yi kullanacak gibime geliyor :(

vlad bana ivan cordobayı anımsattı bir seri stoper birde ağır sert stoper(serdar) sağlam bir ikili olabilir.

Seneye üçlü defans sisteminde sağ kanat&bek olarak Linnes'i gerçekten kullanmamız gerekiyor
hücum'u var
Top kontrolü iyi
pas becerisi bayağı iyi
dayanıklığı yüksek
iyice hızlı
ortaları iyi
güzel bindirme yapar
defansı o mevki için çokta yeterli seviyede

Linnes'le ilgili tek eksiği =>güç ve hava topları

Tudor ile hazırlık kampında dahada güçleneciktir umarım ...

tolga hersene 3 ay sakat poko reyiside kadromuza katsın tudor

Valla bilemiyorum reis Tudor'un oyun anlayışına uygun Tolga birde üstelik son maçlarda hep şans verdi filan

Yanında ki partnerinin çok çok iyi olması lazım o vakit

=> Poko sevdiğimiz bir topçudur adam yiyen orta saha tanımına çok ta uyar yeri geldiğinde orta sahanın sağında bile oynatırsın

Vainqueur, DeJong'u hatırlatıyor (görsellik) bana ... Isınamadım o çocuğu ya

GSC App Premium Edition 1.2

İlk 11 için 7 transfer diyorlar hep Sneijder'in kalmayacağından eminim Tudor-Dursun elele harcarlar adamı Muslera-Serdar-Linnes-Tolga dır o oynayacak olan adamlar bence

Eğer gerçekten Tolga oynayacak ise yanındaki adam Vainqueur filan olmaması lazım Imbula gibi pas yapabilen topla çıkabilen birisi olmalı

gsc oyunculardan soğutma timi vaynquır danda soğuttunuz an itibariyle neyse ben tudora güveniyorum transfer hususunda anlıyor bu işlerden

Poko biraz hiyar bi topcu anca yedek olur bizde. Orta sahada yapilmasi gereken Tolgayi defansin onunde oynatip 1 adet selcugun yasayan versiyonunu almak

mvial.webp

Biri şu canavarı artık kiralasın.
Rusya liginde yazık oluyor reise...

gomis'te gelsin hocam, 4-4-2 oynarız, yada 3-5-2. gomis ileride top tutup rakip savunmayı karıstıracak bir st, bacca ise tam bir fırsatcı. cok iyi anlasırlar.
Gomis - Bacca

Biraz yaşlı bir ikili, lakin Lig de yeni Gol rekoru kirariz takım olarak.

Baskılı, Pressing'li ofansif bir 3-5-2 dağıtır lig'i doğru oyuncular ile.

Ilk11 yazak addetendir :D

__________________Muslera
________Chiriches__Maicon__Acerbi
Júnior_______Kucka____Asamoah____B.Peres
___________________B.Arfa
______________Gomis
_______________________Bacca

Şu Júnior Tavares denilen oğlan benim çok hoşuma gitti (tabi video'dan emin olmamak lazım) tam Tudor'un oyun sistemine uygun gibi

O fizik 20 yaşında bir oyuncuda kolay kolay bulunmaz üstelik yeteneği hızı da var

Ayrıca adettendir
6X6ObW.png

Gomis - Bacca

Biraz yaşlı bir ikili, lakin Lig de yeni Gol rekoru kirariz takım olarak.

Baskılı, Pressing'li ofansif bir 3-5-2 dağıtır lig'i doğru oyuncular ile.

Ilk11 yazak addetendir :D

__________________Muslera
________Chiriches__Maicon__Acerbi
Júnior_______Kucka____Asamoah____B.Peres
___________________B.Arfa
______________Gomis
_______________________Bacca

Reis orta saha Asamoah-Kucka biraz yaşlı kaçar daha genç ve bayağıda agresif 2 topçu bulmak lazım oraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt