Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KONU DIŞI : Vatanım sensin sezon finalini izleyen var mı ? Ciddi manada özellikle sonu çok etkileyici olmuş,en sevdiğim Türk dizi.

TRANSFER | Antero Henrique'nin önümüzdeki pazartesi Gianluigi Donnarumma transferi için İtalya'ya uçması bekleniyor. #PSG (via @DiMarzio)

TRANSFER | #Ligue2 ekiplerinden Le Havre, Lyon'un genç isimlerinden Jean-Philippe Mateta'yı kiralamak istiyor.

Belhanda ve Ben Arfa beraber gelir ise;
Sneijder'in gidişine üzülmem.

Yanlız artık bariz bir şekilde belli oluyor ki radikal bir diziliş değişikliği olacak. (4>3lü Defans)

___________________Muslera
_____________IV______IV______IV
RWB _________DMC______DMC_______ LWB
________Ben Arfa ___________ Belhanda
___________________Gomis

3 Sağlam Stoper
4 dinamik; pres gücü yüksek ve sert orta saha
2 Kreatif Oyuncu ( 10 Numara rolü iki oyuncu ya yükleniyor)
1 Güçlü; Topu tutabilen bir Santrafor.

------------------
Belhanda gelecek gibi.
Ben Arfa olmaz ise; oraya Scout Transferi yahut Sinan'ı düşünebiliriz...biraz tempo iyi olur.

GSC App VIP Edition 1.0 ™
Bu kadro inanılmaz esnek de oynar.
Stoperin birini.çıkarır sinanı alırsın al sana 4 2 3 1

Gomis
BenArfa Belhanda Sinan

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Raporla naparsan yap ben 2-3 yıldır bu forumdayım yaklaşık olarak Aysalı da gördüm Dursunu da.

Taraftar görevini yapmıyor muhalefet olan yok eleştiren yok baskı yapan, yahu noluyor diyen bile yok.

Her hareket kasıtlı olarak Galatasarayı batırmak amaçlı o kadar belli ki ama bizim taraftarın hiç umrunda değil sözüm bunaydı.

Belhanda ve Ben Arfa beraber gelir ise;
Sneijder'in gidişine üzülmem.

Yanlız artık bariz bir şekilde belli oluyor ki radikal bir diziliş değişikliği olacak. (4>3lü Defans)

___________________Muslera
_____________IV______IV______IV
RWB _________DMC______DMC_______ LWB
________Ben Arfa ___________ Belhanda
___________________Gomis

3 Sağlam Stoper
4 dinamik; pres gücü yüksek ve sert orta saha
2 Kreatif Oyuncu ( 10 Numara rolü iki oyuncu ya yükleniyor)
1 Güçlü; Topu tutabilen bir Santrafor.

------------------
Belhanda gelecek gibi.
Ben Arfa olmaz ise; oraya Scout Transferi yahut Sinan'ı düşünebiliriz...biraz tempo iyi olur.

belhanda ve ben arfa aynı tip oyuncular ikisi birlikte olmaz IMO. ben arfa yerine bruma vari bir oyuncunun daha faydalı olacağını düşünmekteyim. o mevki için benim önerim matheus pereira

Son düzenleme:
Raporla naparsan yap ben 2-3 yıldır bu forumdayım yaklaşık olarak Aysalı da gördüm Dursunu da.

Taraftar görevini yapmıyor muhalefet olan yok eleştiren yok baskı yapan, yahu noluyor diyen bile yok.

Her hareket kasıtlı olarak Galatasarayı batırmak amaçlı o kadar belli ki ama bizim taraftarın hiç umrunda değil sözüm bunaydı.

1-sucuk tayfa sesini cikartmadiktan sonra sen istedigin kadar kendini yirt bi anlami yok.
2.bu yonetim bicimi varken dursun gider baska dursun gelir.

BİLGİ | Nîmes (@nimesolympique) kulübünün bugün resmi olarak Umut Bozok (@umut_bozok) transferini duyurması bekleniyor. #Ligue2

TRANSFER | Lille, Estudiantes forması giyen Juan Foyth (18) ile ilgileniyor. Foyth ile ilgilenen takımlar arasında Roma'da yer alıyor. #Ligue1

TRANSFER | @FCNantes, @werderbremen'in başarılı file bekçisi Felix Wiedwald (27) ile ilgileniyor. #Ligue1

TRANSFER | Marsilya, West Ham ve Köln takımları @ToulouseFC'nin başarılı ismi Martin Braithwaite (26) ile ilgileniyor. #Ligue1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt