Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sneijder ve Selçuk'u paketleyelim

İmbula-Vainqueur
Belhanda

böyle orta saha olsun yırtarız ligi

dursun yine taraftarın gazını alıyor hiç biri olmaz bu transferlerin gelecek adam en fazla andre castro, deniz türüç falan

Emre Akbaba,Ömer Ali Şahiner,Musa Çağıran yeni yerli yıldızlarımız

hayırlı cumalar değerli dombiya sevenleri..

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Transfermarkt da takimin degeri 100 Milyon dan 80 Milyona düsmüs. Her oyuncunun degeri düsmüs, tek Bruma artmis.

O da gitti mi takimin degeri 70 Milyon oluyor. 6 yil sonra ilk defa 100 Milyon altina düsecegiz herhalde. Muslera'nin degerini bile 3 Milyon düsürmüs vicdansizlar.

Tesekkürler büyük baskan Dursun.

Son düzenleme:
Transfermarkt da takimin degeri 100 Milyon dan 80 Milyona düsmüs. Her oyuncunun degeri düsmüs, tek Bruma artmis.

O da gitti mi takimin degeri 70 Milyon oluyor. 6 yil sonra ilk defa 100 Milyon altina düsecegiz herhalde.

Tesekkürler büyük baskan Dursun.
Daha önce hic bukadar ezik kalmamistik transfermarkt degeri hususunda. Her türlü Adnan Polat'li 8.oldugumuz dönemden daha zayif kadromuz var.

Gomis bitmiş Bruma açıklandıktan sonra açıklanacakmış hayırlı olsun
kaynak: Ali Naci Küçük

Fabrice Lamberti - Fransız @laprovence gazetesinde spor muhabiri: "Galatasaray Gomis ve Belhanda'nın yanında, Clichy ve Imbula ile meşgul."

Dursun basgan bombalari patlatacak

Gomis bitmiş Bruma açıklandıktan sonra açıklanacakmış hayırlı olsun
kaynak: Ali Naci Küçük

Ben de okudum ama orada bonservisi 3 milyona çıkaracak yazıyor , verilecek yazmıyor yani pazarlık var hala . Anlamadım gitti, gomis açıklanır da rahatlarız biraz inşallah

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

DB4SLc7XsAAIgNc

Fabrice Lamberti - Fransız @laprovence gazetesinde spor muhabiri: "Galatasaray Gomis ve Belhanda'nın yanında, Clichy ve Imbula ile meşgul."

Dursun basgan bombalari patlatacak
yaw bu seviye 5 topcu alsalar saha kalkarız,sayıya takilmaktan ziyade kalite mühim bi olay

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

United Lindelöf icin 35+5 Milyon veriyormus.

Köln, Wolfsburg altyapısından 20 yaşındaki sol bek Jannes Horn'u 7 milyon Euro'ya transfer etti. (TransferMerkez)
tüh be reis ceza yemmiş. negüzel tüm dünyada olan traşferleri takip ediyorduk sayesinde :(
çabuk biter inş cezan :(

Ben de okudum ama orada bonservisi 3 milyona çıkaracak yazıyor , verilecek yazmıyor yani pazarlık var hala . Anlamadım gitti, gomis açıklanır da rahatlarız biraz inşallah

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2-3 adam açıklansa zaten kamp günleri gelsin ondan sonra hızlanacaklar mecbur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt