Orçun Sözer
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2015
- 23.941
- 8.010
- 1.233
İmbula mı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ee hani Gomis transferi perşembe-cuma günü belli olurdu = ?

Daha önce hic bukadar ezik kalmamistik transfermarkt degeri hususunda. Her türlü Adnan Polat'li 8.oldugumuz dönemden daha zayif kadromuz var.Transfermarkt da takimin degeri 100 Milyon dan 80 Milyona düsmüs. Her oyuncunun degeri düsmüs, tek Bruma artmis.
O da gitti mi takimin degeri 70 Milyon oluyor. 6 yil sonra ilk defa 100 Milyon altina düsecegiz herhalde.
Tesekkürler büyük baskan Dursun.
Galatasaray, Sao Paulo forması giyen Christian Cueva ile ilgileniyor. (Fox Sports BR)
Yaya sanogo serbest kalmış çökmek lazım
Gomis bitmiş Bruma açıklandıktan sonra açıklanacakmış hayırlı olsun
kaynak: Ali Naci Küçük
yaw bu seviye 5 topcu alsalar saha kalkarız,sayıya takilmaktan ziyade kalite mühim bi olayFabrice Lamberti - Fransız @laprovence gazetesinde spor muhabiri: "Galatasaray Gomis ve Belhanda'nın yanında, Clichy ve Imbula ile meşgul."
Dursun basgan bombalari patlatacak
tüh be reis ceza yemmiş. negüzel tüm dünyada olan traşferleri takip ediyorduk sayesindeKöln, Wolfsburg altyapısından 20 yaşındaki sol bek Jannes Horn'u 7 milyon Euro'ya transfer etti. (TransferMerkez)
Ben de okudum ama orada bonservisi 3 milyona çıkaracak yazıyor , verilecek yazmıyor yani pazarlık var hala . Anlamadım gitti, gomis açıklanır da rahatlarız biraz inşallah
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi