- 31 Aralık 2015
- 14.583
- 9.513
- 1.588
Baktin Google Amcan'dan Galatasay'la adi gecti mi diye . haberin yilina bakmadan gecen ocak diye atladin kek gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gomis iyi forvet ama 2 3 senede bir aynı mevkiye adam bakmaktan artık sıkıldık yıllardır kaleci arıyorduk bakın kimsenin kafasında soru işareti var mı?Soru
Ligimizde takımlarında son dönemlerde iş yapan
Çinden gelmiş Drogba ,
Eto'o ,
1.5 sene adam akıllı top oynamamış Adebayor
gibi yaş ortalaması 35-36lık isimlerin fark yarattığı , takımı yukarı taşıdığı apaçık ortada iken
Son üç sezonda sezon başı maç ortalaması 39 olan ( ki Avrupa Liglerinde maçı yok oynadığı takımların) , son sezonda Fransa liginde 20 gol atmış ve stil olarak yukarıda saydığım forvetlere yakın bir kalibrede olan Gomis'i beğenmeyen arkadaşlar , yerine kimi önerirler?
Not:Maliyet olarak harcanacak parayı fazla bulanlar değil , Gomisi beğenmeyenler
uykum da kactı ya,Lys Mousset - Oyuncu profili 16/17 | Transfermarkt aha bu varGomisi istemeyen bir tek ben miyim?
Kesinlikle daha iyisi ya da daha genci bulunabilir.
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
hayır bakmadım ama hatırladım adını,konusunu bile acmıstım galibaBaktin Google Amcan'dan Galatasay'la adi gecti mi diye . haberin yilina bakmadan gecen ocak diye atladin kek gibi
Harika öneri Championship bizim ligden 10 kat zor lig adam bu sezon dağıtmış resmen ve tutarsa yatırıma dönüşür.
leedsi biraz sevdiğimden ara da bakıyorum.italyan bi zengin kulübün hisselerini satın aldı.ve eski leedsi geri getirmek amacı.keşke alsak iyi topçu.Harika öneri Championship bizim ligden 10 kat zor lig adam bu sezon dağıtmış resmen ve tutarsa yatırıma dönüşür.
Kewell ikna eder kendisini 6 7 milyona alsak zarar da etmeyiz edersek de böyle adamdan zarar edelim.
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
9-12 arası olmalı
Ramazan ayı geçtikten sonra renklerimize katabiliriz.