Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belhanda bana bencil, sorumsuz, eveleyip geveleyen, şımarık, sonunu getiremeyen abuk sabuk bir isim olarak geliyor (son senelerdeki performansıyla). Dinamo Kiev için bonservisle uğraşılacağına Ben Arfa'ya yıllık daha fazla verip Ben Arfa odaklı bir takım yaratmak daha akıllıca. Az masraflı, takım oyunu oynayan, çalışkan isimlerle iş bitiren oyuncuların arkasını dizmek daha mantıklı. Bodo Glimt'ten 350 bine Ndiaye bulunuyorsa çok daha iyisi yapılabilir.

Belhanda bana bencil, sorumsuz, eveleyip geveleyen, şımarık, sonunu getiremeyen abuk sabuk bir isim olarak geliyor (son senelerdeki performansıyla). Dinamo Kiev için bonservisle uğraşılacağına Ben Arfa'ya yıllık daha fazla verip Ben Arfa'nın odaklı bir takım yaratmak daha akıllıca. Az masraflı, takım oyunu oynayan, çalışkan isimlerle iş bitiren oyuncuların arkasını dizmek daha mantıklı. Bodo Glimt'ten 350 bine Ndiaye bulunuyorsa çok daha iyisi yapılabilir.

Ya da Sneijderi Amerikaya yollayıp ikisini birden alacaklar.

Ulan şu Acerbi haberi inşallah doğrudur yav Skrtel+Kjær+Marcelo filan bu ligin en iyi stoperleri sayılıyor hepsinnden çook daha iyi Acerbi ...

Acerbi-Serdar stoper ikiliside olur

üçlü savunmada Transfer-Acerbi-Serdar da olur yeterki gelsin şu Acerbi ...

Belhanda Ziyech diye tezahurat yapan fasli taraftarlarin anneniz fahise diye kufur etti, bu adam bizde is yapmaz.

Ya da Sneijderi Amerikaya yollayıp ikisini birden alacaklar.

Ben Arfa, Belhanda aynı tip oyuncular gibi. Ben Arfa'nın yanına topsuz koşular yapacak, süratli, skor yapacak bir isim gerek. Topu ayağına bekleyen isimler bunlar. 2 oyun kurucu sahada olursa skor yapacak isimler azalır.

Belhanda bana bencil, sorumsuz, eveleyip geveleyen, şımarık, sonunu getiremeyen abuk sabuk bir isim olarak geliyor (son senelerdeki performansıyla). Dinamo Kiev için bonservisle uğraşılacağına Ben Arfa'ya yıllık daha fazla verip Ben Arfa odaklı bir takım yaratmak daha akıllıca. Az masraflı, takım oyunu oynayan, çalışkan isimlerle iş bitiren oyuncuların arkasını dizmek daha mantıklı. Bodo Glimt'ten 350 bine Ndiaye bulunuyorsa çok daha iyisi yapılabilir.

3*4*2*1 gibi sistemlerde ön ikiliye Boufal-Ben Arfa gibi 2 adam koy

Arkalarını Tolga-Sturaro-Poko gibi biraz daha amele mücadeleci adamlar ile doldurursun çokda iyi olur ...

Dursun Özbek döneminde transfer edilen futbolcuların bonservisleri ve yıllık ücretleri

Toplam 64 milyon euro

REZİLLİK

Isini ve haddini bilmeyen bir yonetimle karsi karsiyayiz, ve siz bunlari hala ne savunuyorsunuz?

Scout ekibi mi bulmus? 2 3 senedir bu cocuk var piyasada, 2 3 senedir Ajax tarafindan takip ediliyor, Ajax tarafindan takip edilen bir futbolcu'yu bizim scout ekibi simdi buluyorsa, ve cenk ergun denilen rezil rusva herif 2 milyon teklif ediyorsa bu bizimle alay etmek demektir.
Yönetimi savunduğum falan yok. Ama eleştirmeye yer aramanın da lüzumu yok. Brezilya akademi liglerini falan takip ediyorsun heralde, 3 yıldır tanıdığına göre. :D

Belhanda oğuzhan tipi 8 numara oynar ancak yanında sadece defans yapacak bir herif olcak

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben Arfa, Belhanda aynı tip oyuncular gibi. Ben Arfa'nın yanına topsuz koşular yapacak, süratli, skor yapacak bir isim gerek. Topu ayağına bekleyen isimler bunlar. 2 oyun kurucu sahada olursa skor yapacak isimler azalır.

Sistemi doğru kurduğun zaman Talisca ve Oğuzhan gayet oynuyor.

Belhanda oğuzhan tipi 8 numara oynar ancak yanında sadece defans yapacak bir herif olcak

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tudor her seferinde defans defans diye söyleniyor 11 kişi defans yapıcaz diyor Belhanda gibi bir adamı savunmanın önünde koymaz heleki Sneijder'in arkasına ...

Belhanda bildiğin forvet arkası. Yok kanatta oynasın, yok 8 oynasın diye niye zorluyoruz ? Elinde Sneijder var. Gidecekse alırsın Belhanda'yı oynatırsın. Yok kalacaksa zaten Belhanda'dan daha kaliteli.

58b10d752bbbb82d2268.jpg
Çağırmazdık acil olmasa.

Cenk Ergün Alen Halilovicle görüşmüş , bir de Ben Arfa yarın milli maç sonrası bizimle ilgili kararını verecekmiş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt