Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
W.Sneijder
K.Asamoah - B.N'Diaye

Bu tarz bir orta saha nasıl olurdu acaba, düz bir ön libero olmadan. Orta sahadaki iki tempolu adam ile etkili bir futbol oynayabiliriz gibi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ali Naci ye göre Tudor:

Balotelli
Negredo
Lucas Leiva
Traore (Karabük)

yi red etmis.

Bize düşmez zaten ama atalım burada dursun. İki yönlü, gerçekten müthiş bir orta saha oyuncusu ve sadece 21 yaşında. Sol ayağını çok iyi kullanıyor, oyun görüşü iyi. Etkili uzun pasları ve ortaları var. Topla dikine çok hızlı çıkabiliyor ve ceza sahasına toplu topsuz koşular yapıyor. Savunmada zamanlama ve pozisyon bilgisi eksikliği var biraz. İtalya Liginde bu özelliklerini de geliştirecektir zaten.

Jakub Jankto - Oyuncu profili 16/17 | Transfermarkt

Ndiaye yazip durmayin yav hic lazim olan bi topcu degil
Türkiye'den Messi gelse basarili olamaz bizde

Ali Naci ye göre Tudor:

Balotelli
Negredo
Lucas Leiva
Traore (Karabük)

yi red etmis.
Diyelim veto etmedi, ki ben inanmıyorum bu Ali Naci dangalağının yazdığına, belki Traore dışında hiç birini alamaz ki zaten bu gerizekalılar.

sent via GSC

Cenk Ergün: "Görüştüğümüz bir oyuncuyla ‘Görüşüyoruz veya görüşmüyoruz’ demek transfer politikamızla maddi şartlarda bizi etkiliyor."

Cenk Ergün: "Bize yakışan isimleri getireceğimizi düşünüyorum. İsmin, resmi açıklamayı yapacağımız zaman çıkması beni daha mutlu edecektir."

Cenk Ergün: "Mümkün olduğunca top başı yapmadan önce gideceklerin yerine, kalacakların yanına yeni futbolcu kardeşlerimizi getireceğiz."

Arkadaşlar ada olayını yaziyimda soru işareti olmasın
Kiracıyı çıkarmak için mecburen bütün hepsi yıkıldı
Artık kim kaç yıllığına peşkeş çekti ise adama
Adam 250 bin dolar yada euro ya kiralamış
Dış cephesinie 2mlyon dolara reklam almış bankanın birinden
Vurguna bak sen

Arkadaşlar ada olayını yaziyimda soru işareti olmasın
Kiracıyı çıkarmak için mecburen bütün hepsi yıkıldı
Artık kim kaç yıllığına peşkeş çekti ise adama
Adam 250 bin dolar yada euro ya kiralamış
Dış cephesinie 2mlyon dolara reklam almış bankanın birinden
Vurguna bak sen
Ercan bey son dönemdeki cenk ergün ve menejer bayram tutumlu gerginliğine ne diyorsunuz bu olayın yansımaları sizce ne olur? iyi forumlar.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

adanın yıkılması muhabbeti özbeklerin sonunu getirebilir bdava çay içenler isyan çıkaracak

W.Sneijder
K.Asamoah - B.N'Diaye

Bu tarz bir orta saha nasıl olurdu acaba, düz bir ön libero olmadan. Orta sahadaki iki tempolu adam ile etkili bir futbol oynayabiliriz gibi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bence reis Sneijder kalacaksa arkasında 2 tane Kante tarzı fizikli çok koşan agresif top kapma özelliği yüksek 2 elemana ihtiyaç var ne asamoah ne ndiaye defansif özelliği çok iyi değil biraz daha böyle agresif basan 2 elaman olması gerekir hemde artık genç adamlara yönelelim takım iyice huzur evine döndü daha Gomis'lerden filan bahsediliyor

Wesley Sneijder
Sebastian Rode-Danilo Barbosa​

Hani Sneijder'in yükünü çekebilecek 2 elaman

Cenk Ergün: "Görüştüğümüz bir oyuncuyla ‘Görüşüyoruz veya görüşmüyoruz’ demek transfer politikamızla maddi şartlarda bizi etkiliyor."

Cenk Ergün: "Bize yakışan isimleri getireceğimizi düşünüyorum. İsmin, resmi açıklamayı yapacağımız zaman çıkması beni daha mutlu edecektir."

Cenk Ergün: "Mümkün olduğunca top başı yapmadan önce gideceklerin yerine, kalacakların yanına yeni futbolcu kardeşlerimizi getireceğiz."

Aha işte dediğimiz gibi isim transfer peşinde koşacak bu herifler biride demiyorki Galatasaray'ın ihtiyacı veya Galatasaray'a faydalı olacak şekilde diye ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt