Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Janssen'i alırız renkdaş.Ama Dursun?

Janssen i gerçekten isterdim istediğimiz golcü olacaktır V.Janssen EPL ona çok geldi belli ki STSL'de rahatça şov yapabilir

Aslında düşündüğünde çok maaliyetli bir transfer değil Tottenham Janssen'i bırakmaya meyilli Gomis için toplam konuşulan paralar ile maaliyeti 13.5 milyon euro o paraya üzerine biraz koyup Janssen'in bonservisini bile alabilirsin Ama dediğimiz gibi Dursun ...

illa 15 Milyon euroluk topcuya gerek yok beyler 7-8 milyona tonla genc yetenekli oyuncular getirebilirsin.

villareal bile 10 mill verip Enesi aldi

illa 15 Milyon euroluk topcuya gerek yok beyler 7-8 milyona tonla genc yetenekli oyuncular getirebilirsin.

Dogru diyorsun ama benim aklimdaki oyuncular Enes'ten daha iyi topcular. Yoksa 10 milyon euroya da bulunur :)

Stoper, sağ bek, sol bek ve orta sahaya en az 1'er transfer şart yoksa gelecek sezonuda çöpe atarız. Hücuma istediğin kadar adam al arkayı toparlamazsak sıkıntı yaşarız.

Aklimda bir kac isim var ve bunlar bizim takimda rahat oynayabilecek kapasitede olan oyuncular, sorun iste Dursun ve ekibinde boyle vizyonlu olaya bakamamasi. Simdi elimizde tek para eden oyuncu Bruma onu da zamaninda 10 milyon euroya aldik. Bu tarz yatirimlar yapacak bir yonetime sahip degiliz suanda.

Yoksa hem katki verecek hem para edecek oyuncular var aslinda.

Bende aslında bu görüşünü bayağıdır düşünüyorum reis bizim sıkıntımız gereksiz adamlara verdiğimiz faiş ücretler
Mesela Dursun yönetiminde verdiğimiz maaşları bir kenara koyuyorum 32 milyon euro bonservis harcamışız ve düzenli olarak oynayan sadece Poldi var onunda bu yıl verdiği katkı tartışılır

Hani tutup Ontivero getirip Messi olmasını beklemek Hajrovic'ten Bale olmasını beklemek olmuyor tutmaz tabi ama bonservisi dediğimiz gibi 10-15 milyon eurolar seviyesine çekip tutma şansı bayağı yüksek olan Dolberg-Bailey-Kessié gibi 2-3 tane adam almış olsaydık bu 2 yılda çok çok farklı yerlerde olurduk reis

İşte 7*8 milyon a kaliteli 2 tane genç oyuncu alıp 5-6 yıl faydananma üstelik gönderirken 7*8 e aldığın adamı 10-15 e göndermek var 32 yaşında Gomis'i 15 milyon euro ya mal edip 1-2 yıl oynatabilmek var ... bizim Galatasaray yönetimleri inatla hep 2. yolu tercih ediyor yıllardır

Hani çok uçmaya gerek yok başımızda adam akıllı bir yönetim olsaydı Telles EmreÇ elde tutup Dembele Emre Mor ile sözleşme imzalamış olsaydı

Bruma-Telles-Emre-Dembele-Mor satışından aldığımız parayla yeni bir takım kurulurdu ...

Bu yonetimin derdi gunu kurtarmak oyle uzun vadeli proje transferi beklemek imkansiz.

brumayi satip o parayla gomisi aliriz

Hani gerçekten artık yola genç oyuncular ile devam etmeliyiz çok uzak değil 12*13 sezonunda tinerciler olcay-oğuzhan-ersan-veli-necip-gönen-ismail-pektemek ile filan başladı yola sonuç ne oldu
14/15 de son anda şampiyonluktan koptular
15/16 ve 16/17 sezonunnda şampiyon oldular

Bizim önümüzde yabancı sınırlamasıda yok ekonomik olarak o dönemki tinercilerin fersah fersah ilerisindeyiz üstelik kadromuzda Bruma gibi bir genç var nispeten iyi sayılabiliecek gençlerden Sinan-Ahmet filan gibi isimler var ve takımı sırtlayabilecek Sneijder-Muslera var

O şartlar ile tinerciler yapabildiyse biz bu şartlar ile niye yapamayalım ki ?

Çünki 32 yaşındaki Gomisler Zabaleta'larla olacak iş değil artık bu ...

Chicires iyi oyuncu ama bize hava topların da etkili oyuncu lazım.

Adem Büyük daha gelmedi mi

Stoper, sağ bek, sol bek ve orta sahaya en az 1'er transfer şart yoksa gelecek sezonuda çöpe atarız. Hücuma istediğin kadar adam al arkayı toparlamazsak sıkıntı yaşarız.

Orta saha göbeğinde fişek gibi 2 oyuncu gelmezse selçuk gibi bir virüs oynar. Buda bizim sonumuz olur

Yönetim teklif fln yaptığı yok oyunculara, gidip fiyat sorup şartlarını öğreniyorlar, başka bir şey olduğu yok.

Yönetim teklif fln yaptığı yok oyunculara, gidip fiyat sorup şartlarını öğreniyorlar, başka bir şey olduğu yok.

Öncelikle o iş yapılır zaten r'taş. Önce fiyatlar sorulur, tüm maliyet raporlarını hazırlayıp yönetime sunulur ve duruma göre karar verilir.

Öncelikle o iş yapılır zaten r'taş. Önce fiyatlar sorulur, tüm maliyet raporlarını hazırlayıp yönetime sunulur ve duruma göre karar verilir.

Ama bizim yönetimde iş nasıl yürüyor transfer dönemi başında iyi topçulara göstermelik ilgi duyulur bir fiyat sorulur transfer dönemi boyunca 2-3 isim ile gündem meşgul edilir 2-3 tane salak saçma adam alınır

En sonunda lig başlar 2-3 tane daha komisyonu bol adam alınır ve transfer dönemi sonlandırılır

Başarısızlık gelince ya hocaya atıp Tudor kovulur ya futbolcuya kesilir fatura ama Dursun ve türevleri yine koltuklarında kalmaya devam eder ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt