Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlk transferimiz yerli olur 1.10
'' '' yabancı olur 4.75

G.Saray, Gomis'e yıllık 3 Milyon € garanti para'dan 3 yıllık resmi teklif yaptı.Görüşmeler resmi olarak başladı (A.Naci Küçük)

bruma satılırsa hırsız kardesler kac milyon cebe indirecekler acaba kelle bası temiz 1 milyon vardır bence

adamlar aile boyu hırsız

Muslera
Serdar-Chiriches-İndi
Linnes-Tolga-Ginkel-Prib
Traore-Gomis-Bruma

Galatasaray'a Bruma için teklif geldi. Yöneticiler bu teklifi doğrulayıp değerlendirmeye aldı. (Nevzat Dindar - Milliyet)

Umarim leipzig'in bruma icin teklif ettigi 15milyon haberi dogrudur, bu saatten sonra 10milyona satilmasina bile raziyim, hele de bu yonetim varken

Gomis'i keşke kiralık olarak alabilsek. Bizim için en iyi seçenek o olur. 32 yaşındaki Gomis'e hem bonservis verip, hem de 3 yıllık sözleşme yapmak çok akıllıca bir hareket değil.

:dispirited: ben akşam gelirim

Gomis için Swansea'ye 2 milyon € bonservis oyuncuya da yıllık 3 milyon € net para önermişiz.(Hürriyet)

:dispirited: ben akşam gelirim

7e04b928403c927d05035904982d4dd6.jpg

Bruma'yı sözleşmesinin son senesinde 10'a satarsak başarıdır ancak zaten biz bu adama 12 milyon euro para verdik. Tam meyvesini yiyeceğimiz zaman satılıyor.

Satılsa yerine iyi bir kanat alsalar o kanata verecekleri yıllık ücret min 3 milyon euro olur. Bruma kadar katkı vereceği de meçhul.
Bruma olmasa bu sezon 12. sıradaydık.

Bedava gitmesini istemiyorsak bruma'yi satmak zorundayiz

Sözlesme yenilemez gecin bunlari adamin sporting'den nasil ayrildigi ortada,menajeri yönlendiriyor bruma'yi.

Gomis bitmiş
H.O.

Aysal döneminde burun kıvırmıştık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt