Arif burda Galatasaraylilari mi kandiriyorsunAldım duyumlara göre Bruma için Monaco da devrede. 25 Mil rakamı havada. Monaco T.D. her şartta istiyormuş.
GSC App Premium Edition 1.2
Ceza mi istiyorsun guzel kankam benim
Arif burda Galatasaraylilari mi kandiriyorsunAldım duyumlara göre Bruma için Monaco da devrede. 25 Mil rakamı havada. Monaco T.D. her şartta istiyormuş.
Çakma Swansea Duyumunu mizah karışımı ile Anglo-Sakson ekol tarzında eliştirdim.Arif burda Galatasaraylilari mi kandiriyorsun
Ceza mi istiyorsun guzel kankam benim
manchester united devreye girmiş sanırım
januzai + 17 milyon poundda mütabık kalınma aşamasına gelinmiş
Bence gelen parayla ikna edilebilirse Sneijder de gönderilip bonservisiyle Nolito alınabilse muhteşem olur.
Evet bisey anlamadim ama tamam bu sefer yirttin.Çakma Swansea Duyumunu mizah karışımı ile Anglo-Sakson ekol tarzında eliştirdim.
Belçika Zencileri iyi dirArsenal have agreed £6.8m fee with Belgian club KAS Eupen for Henry Onyekuru Sky sources understand
Arsenal have agreed £6.8m fee with Belgian club KAS Eupen for Henry Onyekuru Sky sources understand
Ooo kavga. Ooo özel yazışmalarda gizlilik ihlali.
o nasil bir mesaj ya
cocukmusun
rahmi kardesim ile özel yazismalarimizi yanlislikla buraya tasimisim nasil olmussa
kendisine is teklifi yaptim
Benjamin Mendy has signed for Manchester City according to his family. [@RomainCG75]
6 vergisiz. 6 değil 6'nın %40 civarı vergi düşmüş halini kazanacak 3.7 falan
Bence gelen parayla ikna edilebilirse Sneijder de gönderilip bonservisiyle Nolito alınabilse muhteşem olur.