Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu sezon transferde sadece orta sahada yaşa takılırım alacağımız bek,stoper kaliteliyse 30-31 yaş bazında olabilir ama orta saha max 27-28 olmalı forvettede Gomis gibi adamı alıyorsak yaşa bakmam,şuanki takıma yaşlı eleştiri aslında sığ eleştiri yaşlı adam alacaksan Gomis'i al Fransa 1. ligde 20 gol atmış adamı gidip Mls'ten De Jong'u getirme mesela

Sanırım Gıbbs'te 32 ye girecek reis bu yaz ben artık yavaş yavaş 18*25 yaş arası potansiyelli hedefi Galatasaray olmayan adamlarla yola devam etmek isterdim

Ahmet-Tolga-Serdar-Eren gibi adamlara mesela hedefin ne diye sorsak hedefin ne diye Galatasaray'da kadroda yerim sağlamlaşsın yeter kafasındadır hepsi
Birde Bruma'ya kızıyor millet Galatasaray'ı basamak olarak kullanıyor diye kullansın anasını satayım hem kendi kazanır hem giderken 20-25 bize kazandırsın nasıl güzel

Hani artık aldığımız adamları üstüne koyarak satabilelim bir tık üzeri adama gidelim bunu istiyorum reis
Gibbs 89 dogumlu o okadar yasli degil :)

Bana gore de transfer politikimaz 1-2 oyuncu haric 21-27 yas arasi oyuncular uzerine kurulmali.

DArZwIUXYAEUvk2.jpg:large

Gomis

Negatif:
# Yaş
# Piyasası üst düzey değil (WES/Drogba)

Pozitif:
#Form (21G+4Assist)
#Fiziki Güç

Gomis yaş, gelecek takım ve piyasa değeri ile taraftarın istedi "Çilek" tadında bir Transfer olmaz.

Lakin Form durumu, santrafor yapısı ve üstün fiziki gücü ile GS'ya ve TR Ligi için tam biçilmiş kaftan.

İsim olarak değilde, bize sportif açıdan çok faydalı olacaktır kanımca.

Son düzenleme:
Gibbs çok küfür yer burada.

sent via GSC

Arif berki ne lan :D

sent via GSC

Clichy gelsin. Rahat 2-3 yıl oynar.
Sağ tarafa da Walker gelir ve miş gibi bir Takımız olur FIFA 18'de.

Coentrao mu Clichy mi ?
Normalde ikisini de almazdim. Ikiside cok sakatlaniyor. Coentrao'nun yasi uygun ama Clichy mesela 32 olacak bu yaz. Daha genc oyuncu bulmak lazim oraya. Kimseyi bulamazlarsa Clichy derim. 2 yillik kontrat max.

Gibbs 89 dogumlu o okadar yasli degil :)

Bana gore de transfer politikimaz 1-2 oyuncu haric 21-27 yas arasi oyuncular uzerine kurulmali.

Pardon reis Gıbbs yazmışım Clichy olacaktı o :asd22:

bende 18*25 yaş arası diyorum reis 1-2 istisna 28-30 yaş filan olabilir

Galatasaray'ın Portekizli futbolcu Bruma'nın, Red Bull Leipzig'e transferin her an gerçekleşebilir. Bundesliga’da sezonun flaş ekibi olan Leipzig’in, Portekizli futbolcuyu kadrosuna katmak için sarı-kırmızılılarla görüşmelere başladı.

beIN SPORTS Muhabiri Erman Gönülşen'in verdiği bilgiye göre Cim Bom'un 18 milyon milyon Euro bonservis bedeli belirlediği genç oyuncu için Alman ekibiyle kıran kırana pazarlık sürüyor.

Adebayor , Eto ve Drogbanın iş yaptığı ligde Gomis güzel bir tercih oldu.

Bizim düzene Negredo'dan daha çok katkı sağlar

Bruma'yı 15'in yukarısına satabilirsek öpün başınıza koyun kimse normalde Türkiye'de bi sene sözleşmesi kalmış oyuncuya 15 vermez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt