Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
adem büyük gelsin, birazda keriz parasını bu kardeşimiz yesin. ligde tutunmak için uygun bir transfer olur.

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2013teki şampiyonluk için kutlama töreni yapmadık.2015 te 3 kupa ama bütün transfer sezonu çile...2016 2 kupa ,yine leş bi transfer sezonu.2017den bahsetmek bile istemiyorum.ne kötü şeyler yaşamışız.

son dk. cenk ergün brumayı satmayacaklarını açıkladı .. ulan neyin peşindesiniz adam gitmek istiyosa satacaksınız mecbur

TRANSFER | @Telegraph gazetesi @AntoGriezmann'ın bir an evvel @ManUtd ile anlaşıp tatile çıkmak istediğini iddia etti.

3 veya 4.forvete düşük maliyetle Ghilas veya Gueye'den biri gelebilir.
TSL'de ki iç saha maçlarında iş yaparlar.

TRANSFER | @Inter Dalbert için yaptıkları 7M€'luk teklifin reddedilmesinin ardından Nice kulübüne yeni bir teklif yapmaya hazırlanıyor.

Bir iki yil kiralik futbolculara agirlik vermek daha mantikli. Avrupanin devlerinden genc ama ayni anda kendini kanitlamak isteyen oyuncular getirilmeli. Büyük ihtimal para dahi istemez külübü veya oyuncunun maasini ortak öderler. Mali durumuzda bonservisli futbolcu almak cok riskli

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

Beni bilen bilir duyumlarimda hic yanilmam

Balotelli ve gomis h.o

Gabigol %90 anlasma saglandi

Denayeri tudor istemiyor

Bi sagbek bi solbek ve bi stoper defansa
Bir tanede ortasaha alacagiz

Vida icin ugrasiliyor tudor cok istiyor kendisini

Beni bilen bilir duyumlarimda hic yanilmam

Balotelli ve gomis h.o

Gabigol %90 anlasma saglandi

Denayeri tudor istemiyor

Bi sagbek bi solbek ve bi stoper defansa
Bir tanede ortasaha alacagiz

Vida icin ugrasiliyor tudor cok istiyor kendisini
bu işi öuhtemelen 28 yaşından beri yapıyorsun ve bir an dahi gelmiyor mu ben napıom aq komik mi bu düşüncesi reiz

BİLGİ | @Inter Dalbert ile 5 yıllık bir anlaşma sağladı. Dalbert ve menajerinin transfer için Nice'e baskı uygulaması bekleniyor. #Ligue1

Okan sağlam duyumcu dur.
Dedikleri şimdiye kadar hep çıktı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt