Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yann M'Vila neden hic dusunulmuyor acaba, populerligini tamamen yitirdi ve tam bir firsat transferi olur. bu tarz kaliteli ama sorunlu oyuncular bizim taraftarla cosabilir, bir melo etkisi yaratabilir yani ve henuz 26 yasinda.

O yuzden Melo benzetmesi yaptim aslinda :) taraftari atesli olan kuluplerde cosabiliyor boyle manyak topcular

Melo degisik, cok hirsli birisi, kafadan bozuk oda, ama daha cok bizim icin positif yandan bozuk, Mvilla ise daha cok tembel, isler iyi gitmeyince hic kendini vermeyen cinste bir bozuk.

Chiriches alinmaz umarim, iyi bir oyuncu ama Serdar ve Ahmet ile tarz ve kalite acisindan pek farki yok bence.
sol ayakli,uzun boylu,lider bir stoper ihtiyacimiz var.

Son düzenleme:
Manchester City ile sözleşmesi sona eren Pablo Zabaleta, West Ham United'la anlaşmaya vardı. (Sky Sports)

dinamik bir orta sahaya ihtiyacımız var.

-----------------------------tolga--------------------------

-----ndiaye----------------------------------asamoah----

Gecen sene de güzel isimler dolasiyordu ortada ilk baslarda, sonuc olarak Cavanda, Josue, S.Aziz, de Jong falan geldi.

Melo transferinden ötürü Juventus'la aramız iyi. Asamoah içinde kolaylık sağlarlar umarım.

ortasaha orjinli bir futbolcu ancak juventus'un 3 defansli sistemlerinde bol bol sol bekte gorev aldi.
ne sistemde oynayacagimizi henuz bilmiyorum ancak asamoah'i bek yapacak luksumuz yok bence, cift yonlu olmasi ve temposu ortasahada cok isimize yarayabilir. en buyuk dezavantaji undersize olmasi , 170 civarinda sanirim boyu.
Valla carole sol bek oynayacaksa bu sezon maç filan izlemeyelim bizi şampiyonluktan Carole ve Chedjou etti ikiside lisansı elinden alınması gereken topçular.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Hep emekli, ihtiyar oyuncular yazılıyor bize.

Sahada görmeden ne olacağını kestirmek çok kolay değil ama fazla yaşlı oyuncuyla yine kağnı gibi oynarız.

Bana göre top rakipteyken işin içine çok girmeyecek, general rolünde oynayacak oyuncu kontenjanında sadece Sneijder olmalı. Fazlası zarar olur. Stoper ve forvet harici yaşlı oyuncu sıkıntı yaratır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt