Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
"o zamanlar a takıma yeni çıktım. harry kewell da yeni transferimiz, herkes o transferi konuşuyor. idmanda hava topuna yükseldim, kewell'ın üstüne düştüm. kewell'ın yan bağları esnedi 2,5 ay forma giyemedi. ben 18 yaşındayım. başkan adnan polat kampa geldi 'sen naptın' diyor, yöneticimiz adnan sezgin 'sen biliyor musun biz bu adama kaç para verdik' diyor. kabus gibiydi. kewell benimle uzun bir süre konuşmadı. uykusuz geceler geçirdim. 18 yaşındaydım o zamanlar."

murat akça

İnşallah satmazlar Bruma'yı bu yönetimden adam almasını filan beklemiyorum mümkünse hiç transfer yapmasınlar

Bruma ve Muslera ile sözleşme imzala yeter

Ha birde sözleşmesiz Khacheridi ve Balotelli ikilisine imza attırabilirsen tamamdır

Batshuayi neden düşünülmez forvete talisca gibi opsiyon koyudurulabilir

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Kwadwo Asamoah (Juventus)-1988
Vlad Chiriches (Napoli)-1989
Batefimbi Gomis (Swansea)-1985

+

Aleix Vidal (Barcelona)-1989
Gael Clichy (M.City)-1985

Chiriches yanına 1 takviye daha gelirse bu takım toparlar seneye.

Muslera
Vidal
Chiriches
Ahmet/Serdar/Transfer
Clichy
Asamoah
Tolga/Selçuk
Bruma
Sneijder
Yasin/Transfer
Gomis

orkan çınar geldiyse,yasin gitsin

Sırasıyla stoper adaylarım bu yaz adam akıllı 1 stoper alalım devre arası AL ve STSL'de durumumuza göre 1 stoper takviyesi daha yapılabilir

Francesco Acerbi
Davide Astori
Aymen Abdennour
Eric Botteghin
Benjamin Hübner
Evgen Khacheridi
Christopher Jullien

selçuk ve sneijderden kurtulmak lazım

beraber yılda yaklaşık 7-8m avro cukkalıyorlar

Eğer dörtlü defans oynayacak isek

Sağ bek
Sébastien Corchia
Joël Veltman

Sol bek
Kieran Gibbs
Nicolás Tagliafico
Mário Rui
Jetro Willems

selçuk ve sneijderden kurtulmak lazım

beraber yılda yaklaşık 7-8m avro cukkalıyorlar

Sneijder için her türlü amerikada bir alıcı bulabiliriz reis
Selçuk içinde Prandelli'nin takımı söylentisi var bilmiyorum ne olur

Birde şöyle bonservisle kurtulursak bu adamlardan var ya ...

Dursun'un iki senedir yaptigi en iyi sey yalan söylemek. Hala yalan söylüyor ve bu yalanlara hala inananlar var (bknz: Bruma transfer konusu).

Bunun iki parali kaleminin sözlerine hala itibar edenler var.

Selcuk u ne kim alir, nede alici olsa bile gitmez. Galatasaray in sözde bekcisi olmus. Oturup nerde öyle dangalak dangalak yürüyüp para kazanacak

Dursun'un iki senedir yaptigi en iyi sey yalan söylemek. Hala yalan söylüyor ve bu yalanlara hala inananlar var (bknz: Bruma transfer konusu).

Dursun her yalan söylediğinde burnu değil kulakları uzuyor

Yav daha bu kış Poldi'ye 20 den başladı haberler nazifoğlu kendi çıkıp 7 den aşağı satmayız dedi haftasında 2 ye sattılar adamı

Şimdi sözleşmesinin bitmesine 1 yıl kalmış adamı 18-20 filan satacağımızı zannediyor millet hala kanıyorlar

Üstelik olmayacak ama haydi diyelim müthiş rekor bir ücrete sattık millet Bruma gidip Brahimi filan gelecek zannediyor bilmiyorlarki Tunay Torun'u alacaklarını

Geçen yaz çok söyledim Sneijder'i satıp Hakim Ziyech'i alalım kaçırmadan Selçuk'un yerinede B2B sert bir orta saha alalım diye diye millet tabi yine karşı çıkmıştı (tabi dursun yönetiminde imkansızdı) şimdi inanın şu bulunduğumuz yerde olmazdık şu 2 transferi yapabilmiş olsaydık
YouTube

Kwadwo Asamoah haberleri çıkmış şimdi de. Çok isterim bu elemanı. Orta sahada kullan, solda kullan. Bizim ligde her türlü iş yapar. Tek başına takıma seviye atlatacak oyuncu.

Kaç kulüp Bruma gibi potansiyelli elemanı yollayıp parayı 32 yaşındaki oyuncuya gömer? Bu ligde Enaramo bile fark yarattı doğru oyuncuyu bulmak zor değil, önüne gelene kapıyı 3 milyondan açman gerekmiyor.

Asamoah gelsin bizde orta saha oynasın Appiah etkisi yapacak adam çok büyük transfer olur

Zabaleta,West Ham Utd'da
2 yıllık sözleşme imzalanmış

DAwD1vEXgAESjEb.jpg

Bizimkide gezsin anca. Sunla gorusuyoruz bunla gorusuyoruz olaylarina kanmayin. Oyuncu transferi at ile deve degil max 3 gundur bu olay. Yok oyuncuyu ikna etmek bu gunr kadar gelenler zaten maldilar hemen atladilar geldiler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt