Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
abi hala %25i lisbona gidecek diyen var kanser olucam millet amma cahil

Chiriches
Asamoah
Younes
Gomis

şunlar gelsin umutlanmaya başlarız

200.webp

Amkspor Fellaini'yi Ts'ye yazmış:D:asd22:

Trabxon once kupalarini kurtarsin sonra transfer yapar

Basın toplantısında gelecek sezonla ilgili değerlendirmelerde bulunan Rudi Garcia, kiralık olarak ellerinde bulunan Vainqueur ve Gomis'i kadroda tutmaya çalıştıklarını söyledi ve ''İlk işimiz elimizdeki en iyi oyuncuları tutmak olacak. İskelet kadroyu korumak bizim için avantaj. William Vainqueur ve Bafetimbi Gomis'in gelecek sezonda da bizimle olmasını için çalışıyoruz. Eğer Baf (Gomis) giderse iki forvete ihtiyacımız olacak'' ifadelerini kullandı

Umarim cop olsun yildiz olsun kimse alinmaz , mevcutlarla devam ederiz masraf yapmadan daha fazla

Tayyip Erdogan bakanlara talimat verdim arena isimlerini statlardan kaldiracagiz dedi

stoper icin vlad chriches yanlıs adam olur bıkmadınzmı 180lik adamlardan bize uzun boylu kjaer tarzı sert stoper lazım

Peki neden ?

sent via GSC
RTE: "Arena değil burası stadyum. Arenalara karşıyım. Biz arenalara karşıyız. Bakana da talimatı verdim 'Arena' isimlerini stadyumlardan kaldıracağız. Ne demek 'Arena?' Bizim dilimizde böyle bir şey yok. Arenalarda neler yaptıklarını bilirsiniz değil mi? İnsanları parçalatırlardı."

RTE: "Arena değil burası stadyum. Arenalara karşıyım. Biz arenalara karşıyız. Bakana da talimatı verdim 'Arena' isimlerini stadyumlardan kaldıracağız. Ne demek 'Arena?' Bizim dilimizde böyle bir şey yok. Arenalarda neler yaptıklarını bilirsiniz değil mi? İnsanları parçalatırlardı."

Aman Allahım bu nasıl bir açıklama.

6e70921a77cee1e03619b20ade799e60.jpg

sent via GSC

Ulan zaten memleket olarak 21. yüzyılda en büyük sıkıntımız Arena adı verilmesiyle stadyumlara helal olsun büyük bir dertten kurtulduk ...

Turk Telekom Stadyumu :blue:

O değilde neden hiç adam akıllı orta saha ismi gündeme gelmiyor ?

Yine De Jong Tolga Selçuk'la filan başlamayalım lige ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt