Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizimkide gezsin anca. Sunla gorusuyoruz bunla gorusuyoruz olaylarina kanmayin. Oyuncu transferi at ile deve degil max 3 gundur bu olay. Yok oyuncuyu ikna etmek bu gunr kadar gelenler zaten maldilar hemen atladilar geldiler.
Aynen öyle bin kere ne görüsüyorlar bunlar ? Cagir menajeri istanbula veya video görüsme yap. Fiyat alin isinize geliyorsa gider sahsi görüsürsün. Isi bitirirsin. Oyalamak adina cenk ergün hangi ülkede tatil yapiyorsa hemen o ligden bir kac oyuncu yaziliyor satilmis kalemlerden. Cenk ergünün palavralari ortaya cikmasin diye ama gecen bir baskan yalanlamisti bizle görüsmedi diye

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

Ne dersin reis 3-4-3 için

Garry-----------------------Jetro
---Gabigol---Gomis---Bruma---

Şeklinde olsa ?
Garry ve Jetro yu cozemedim. Hani 352 olarak yazdiysan ikiside oranin oyunculari degiller.

edit: 343 yazini simdi gordum, o da olmaz.

Ben sahsen Tudor'un 3 lu savunmaya donecegini zannetmiyorum. Yonetim de istemiyormus diye haberleri cikmisti.

Transfer nöbeti konusu acildigina göre yakinda duyumcularda deliklerinden cikip damlarlar buraya.

Duyuma inanma, inandirma!!

Garry ve Jetro yu cozemedim. Hani 352 olarak yazdiysan ikiside oranin oyunculari degiller.

edit: 343 yazini simdi gordum, o da olmaz.

Ben sahsen Tudor'un 3 lu savunmaya donecegini zannetmiyorum. Yonetim de istemiyormus diye haberleri cikmisti.

Bende tam tersine yazık 3*4*3 için kadro kuracağını düşünüyorum Tudor'un yıllarca üçlü oynamış oynatmış Selçuk Sneijder ile haftalarca 3-4-3 oynatan adamın eline 7-8 transfer yapma fırsatı geçmiş kesin üçlü ye döner diye düşünüyorum

Garry'yi zamanında beşlinin sağında kullanmıştı Tudor bence Garry'nin Galatasaray'da oynayabileceği tek yer oradır orta sahanın sağı/solu
Jetro'da hücum gücü bayağı yüksek ortaları filan iyi dayanıklığı yüksek orda değerlendirilebilir diye düşündüm yoksa Acheampong tarzında birisi bulunabilir tabiki ...

Bende tam tersine yazık 3*4*3 için kadro kuracağını düşünüyorum Tudor'un yıllarca üçlü oynamış oynatmış Selçuk Sneijder ile haftalarca 3-4-3 oynatan adamın eline 7-8 transfer yapma fırsatı geçmiş kesin üçlü ye döner diye düşünüyorum

Garry'yi zamanında beşlinin sağında kullanmıştı Tudor bence Garry'nin Galatasaray'da oynayabileceği tek yer oradır orta sahanın sağı/solu
Jetro'da hücum gücü bayağı yüksek ortaları filan iyi dayanıklığı yüksek orda değerlendirilebilir diye düşündüm yoksa Acheampong tarzında birisi bulunabilir tabiki ...
Bu dediklerine gore Sneijder yok demek ama Sneijder hic bir yere gitmeyecek, bundan eminim. Selcuk da varken bu dedigin kadro yerlesimi da mumkun degil. Ancak bu iki oyuncu satilirsa o yapmak istedigi seyleri belki yapabilir. Oyle yuksek tempo da oynayan oyuncular degiller cunku.

Bu dediklerine gore Sneijder yok demek ama Sneijder hic bir yere gitmeyecek, bundan eminim. Selcuk da varken bu dedigin kadro yerlesimi da mumkun degil. Ancak bu iki oyuncu satilirsa o yapmak istedigi seyleri belki yapabilir. Oyle yuksek tempo da oynayan oyuncular degiller cunku.

Selçuk ve Sneijder ikilisinin herhangi bir şekilde aynı 11 de yer almaması gerekir kesinlikle
Eğer Selçuk gider Sneijder kalırsa kesin olarak 4-2-3-1 oynanır ama ikisi birden gitme şansı varsa Tudor kesin olarak üçlü ye dönecektir

Bu yönetim ile hiçbirşeye garanti veremiyorum ben reis Bruma Sneijder hatta Muslera'yı bile göndermeyi kafalarına koyabilirler ...

Buzz Spor‏ @buzzspor
TFF U-13 liginde şampiyon olan Pendik Doğanspor, şampiyonluk primi olarak hamama götürüldü. [hürriyet]

DAxGqVSXcAAPkS7.jpg

Besiktas'a bak, quaresma icin ne kadar bonservis odediler, adriano'ya, aboubakar ve talisca'yi kiraladilar, babel bonservissiz, hepsi katki verdi ve sampiyon yapti

Sen hala 2milyona takilmissin, scout ekibi ne ise yariyor, 7-8milyona bende iyi oyuncu bulurum, scout ekibinin gorevi uygun maliyete oyuncu bulmak

Fatih Hoca donemi hatirla, eboue'yi 3.5m aldik galiba, riera 2-3m, elmander bonservissiz, ujfalusi 2-3m, melo kiralik, buyuk takimlarda sans bulamayan cok fazla iyi oyuncu var, onemli olan bunlari gormek ve alabilmek, ayni fiko'nun yaptigi gibi

verdiğim örnek de eboue, ujfalusi,adriano gibi transferler yapılabilir dedim.
Beşiktaşın yaptığı gibi kiralık formülüde bence çok mantıklı. Onuda yazdım.
Ama tüm eksikleri bu şekilde kapatamazsın. Mesela riraya neler denildi. Takım iyi olduğu için oda idare etti...

Yahu hala scout diyorsun. Sırf bedava diye veya ucuz diye belli bir yaşa gelmiş , kendisini kanıtlayamamış adamlardan hayır gelmez.Carole iyi diyorduk sonradan gördük ne olduğunu.

Bizim çok kaliteli oyunculara ihtiyacımız var. Bunun içinde kaynak yaratılması gerekiyor. Transferde kadro planlamasını doğru yapacak , doğru oyuncuları alacak beyne ihtiyacımız var.Bu yönetici olur, scoutta görevli adamlar olur onu bilmem.

Evkur Yeni Malatyaspor’un genç oyuncusu Okechukwu Azubuike, Radyospor’da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav’a konuştu.

Galatasaray ile ilgili haberleri basında okudum. Devre arasında bu haberler çıkmıştı. Ben o dönem işeme odaklandım ve Yeni Malatyaspor ile hedefimize ulaştık. Devre arasında menajerimi birkaç takım aradı, bu takımlar arasında Galatasaray da vardı. O dönem ben bu teklifleri değerlendirmedim. Galatasaray ile gündeme geldiğim için çok gururluyum. Kariyerime Türkiye’de devam etmek istiyorum.

Evkur Yeni Malatyaspor’un genç oyuncusu Okechukwu Azubuike, Radyospor’da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav’a konuştu.

Galatasaray ile ilgili haberleri basında okudum. Devre arasında bu haberler çıkmıştı. Ben o dönem işeme odaklandım ve Yeni Malatyaspor ile hedefimize ulaştık. Devre arasında menajerimi birkaç takım aradı, bu takımlar arasında Galatasaray da vardı. O dönem ben bu teklifleri değerlendirmedim. Galatasaray ile gündeme geldiğim için çok gururluyum. Kariyerime Türkiye’de devam etmek istiyorum.

Azubuike: "Galatasaray menajerimi aradı"

verdiğim örnek de eboue, ujfalusi,adriano gibi transferler yapılabilir dedim.
Beşiktaşın yaptığı gibi kiralık formülüde bence çok mantıklı. Onuda yazdım.
Ama tüm eksikleri bu şekilde kapatamazsın. Mesela riraya neler denildi. Takım iyi olduğu için oda idare etti...

Yahu hala scout diyorsun. Sırf bedava diye veya ucuz diye belli bir yaşa gelmiş , kendisini kanıtlayamamış adamlardan hayır gelmez.Carole iyi diyorduk sonradan gördük ne olduğunu.

Bizim çok kaliteli oyunculara ihtiyacımız var. Bunun içinde kaynak yaratılması gerekiyor. Transferde kadro planlamasını doğru yapacak , doğru oyuncuları alacak beyne ihtiyacımız var.Bu yönetici olur, scoutta görevli adamlar olur onu bilmem.

Belirli bir yasa gelmis nedemek, ben genc oyuncu diyorum, yetenekli diyorum, gelecek vaad eden diyorum, sen hala kendini kanitlayamamis oyunculardan bahsediyorsun, hala konuyu cozemedin.

Dunyada hic mi 2-3milyona alabilecegin yetenekli oyuncu yok, git bi arastir istersen, ben senin dedigini anliyorum tamam, ama illa her mevkiye yapacagimiz transfere 5-6milyon mu harcayalim.

quakerboy leo matosu tudorun menajeri önermis yazmıs paoktan burnuma komisyon kokuları geldi

Dursun Özbek: "Transferi kapattık, mevcut takımımıza güveniyoruz"

Dursun Özbek: "Gelecek sene şampiyonluğun en büyük adayıyız"

Dursun Özbek: "PSG Kluivert ile anlaşmadan önce Mehmet Özbek ile görüşmek istedi, ben izin vermedim"

Dursun Özbek: "Bir dönem daha başkanlik görevini sürdürmek istiyorum, işimiz daha bitmedi"

Dursun Özbek: "Transferi kapattık, mevcut takımımıza güveniyoruz"

Dursun Özbek: "Gelecek sene şampiyonluğun en büyük adayıyız"

Dursun Özbek: "PSG Kluivert ile anlaşmadan önce Mehmet Özbek ile görüşmek istedi, ben izin vermedim"

Dursun Özbek: "Bir dönem daha başkanlik görevini sürdürmek istiyorum, işimiz daha bitmedi"

Belirli bir yasa gelmis nedemek, ben genc oyuncu diyorum, yetenekli diyorum, gelecek vaad eden diyorum, sen hala kendini kanitlayamamis oyunculardan bahsediyorsun, hala konuyu cozemedin.

Dunyada hic mi 2-3milyona alabilecegin yetenekli oyuncu yok, git bi arastir istersen, ben senin dedigini anliyorum tamam, ama illa her mevkiye yapacagimiz transfere 5-6milyon mu harcayalim.

Genç oyuncu diyorsun, yetenekli diyorsun bunları 2 milyona nasıl alacaksın diyorum.Yok öyle bir dünya.. Evet kırk yılda bir denk gelirse bulursun..O kadar basit değil bu işler..Heleki senin başındaki iş bilmezlikde tarih yazmış yöneticilerle bı iş çok zor...

Genç oyuncu diyorsun, yetenekli diyorsun bunları 2 milyona nasıl alacaksın diyorum.Yok öyle bir dünya.. Evet kırk yılda bir denk gelirse bulursun..O kadar basit değil bu işler..Heleki senin başındaki iş bilmezlikde tarih yazmış yöneticilerle bı iş çok zor...

Cok var cok, biraz arastirma yap

Scout ekibi bulur sen merak etme, mesala sinan'i emre utkucan aldirdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt