Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.095
- 90.897
- 5.093
TRANSFER | Milan Moussa Dembele için Celtic ile görüşmelere başladı. Celtic bu kış @ChelseaFC'nin 40M€'luk teklifini reddetmişti.
Modlar sövmek serbest olsun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
TRANSFER | Milan Moussa Dembele için Celtic ile görüşmelere başladı. Celtic bu kış @ChelseaFC'nin 40M€'luk teklifini reddetmişti.
Beşiktaşı o çöp oyuncular değil bizim kazmalar şampiyon yaptı o konuda hiç katılmıyorum.Besiktas'a bak, quaresma icin ne kadar bonservis odediler, adriano'ya, aboubakar ve talisca'yi kiraladilar, babel bonservissiz, hepsi katki verdi ve sampiyon yapti
Sen hala 2milyona takilmissin, scout ekibi ne ise yariyor, 7-8milyona bende iyi oyuncu bulurum, scout ekibinin gorevi uygun maliyete oyuncu bulmak
Fatih Hoca donemi hatirla, eboue'yi 3.5m aldik galiba, riera 2-3m, elmander bonservissiz, ujfalusi 2-3m, melo kiralik, buyuk takimlarda sans bulamayan cok fazla iyi oyuncu var, onemli olan bunlari gormek ve alabilmek, ayni fiko'nun yaptigi gibi
NeuerEğer tek adam ile kalırlar ise hüsran yaşarlar takım çok yaşlandı
Bu Ateş üfleyerek sönmez
TRT Sporda bir muhabir Gomis'in alternatifi İvan Santini dedi. Tudor'un yakından tanıdığı bir oyuncuymuş ve çok istiyormuş.
alamazAsamoah'ı alabilir mi bu yönetim
Asamoah'ı alabilir mi bu yönetim
Forvette iş yaparmış ama Arapların verdiği parayı bırakmazBelki bunu alabilirler
Asamoah Gyan - Profil du joueur 16/17 | Transfermarkt
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Diarra %99 bitti demişti Levent denen Hanzo. Çok küçük pürüzler kaldı demişti.Çoğu masabaşı haber ama, yönetim şunu şunu alıcaz diye söz vermedi çoğunda.