Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Para yok para.Anlayın şunu yav.Gomis gelirse öp de başına koy.
Bedavaya mı oynayacak adam? Rahat bi 2,5 da buna verir bu gerizekalı şimdi.

380 Milyon dolar borç ile aldım kulübü demiş bugün. Şimdi borç ne kadar oldu acaba. Hani borç ödüyor ya Dursun bey o yüzden şey ettim.

Ağzımıza sıçtı 2 senede.

sent via GSC

Sergen cezali forumuna gittigi an transferler aciklanacak

millet adem büyügü filan duyunca gomis gözüne drogba gibi geliyor ki bencede cok saglam adam

zamanında lyonda gomis lyundula govuo vardı adamların hücum hattı tecavüz hattoı gibiydi birde 10 numarada juninho

Gomis'in yaşı ve maliyeti beni de düşündürüyor ama tarz olarak ligin dinamiklerine uygun bir forvet ve karakter olarak da taraftarla çok iyi bir bağ kurabilecek bir oyuncu. Bu sebeplerden gelsin istiyorum. Gelsin gol atınca aslan sevinci falan yapsın, böyle şeylere hasret kaldık taraftar olarak.

Bedavaya mı oynayacak adam? Rahat bi 2,5 da buna verir bu gerizekalı şimdi.

380 Milyon dolar borç ile aldım kulübü demiş bugün. Şimdi borç ne kadar oldu acaba. Hani borç ödüyor ya Dursun bey o yüzden şey ettim.

Ağzımıza sıçtı 2 senede.

sent via GSC

Dursun'u kimse savunmuyor ama ah Ünal'ım vah Ünal'ım demek kadar absürd bir şey de yok,o gelse olmayan parayla mı yıldız transfer edecek?

2.5 bilemiyorum, 2 gibi bir ücret makul duruyor da 2.5 çok geldi gözüme bir an öyle diyince.

aysalı özguvensizliği yaktı.kalsaydı 3 kupayı yine alacaktık.2016 da süper gececekti belki.korkaklık yaptı aysal.

ben hala tudora güvenemiyorm lucescu bosa cıkmısken keske sansımızı denesek büyük takım icin fazla acemi gibi tudor

gomise burun kıvırmayalım
şükocum
DAyQ0lIXgAAUsWb.jpg

O zamanlar Di Maria yı falan bile beğenmeyenler vardı :D

Dursun milletin ufkunu o kadar köreltti ki, vizyonunu o kadar daralttı ki böyle hallere düştük işte.

Ah Ünal Başkan ah, değerini bilemeyenler utansın.

sent via GSC
Abi aynen çılgın dönemlerdi ya. ''Di Maria mı, Nani mi ? '' şeklinde bir başlık olduğunu ve bunun sayfalarca tartışıldığını çok net hatırlıyorum. :D Forvete Higuain isimleri falan geçiyordu. :D

Adamlar her türlü krizi yönetiyorlar

Oyuncularin takim olmasini sagliyorlar

Şimdi Aysal Aysal diyenler inatla görmek istemiyorlar bunu.Aysal bir daha gelsin o ikisi olmadan,yine ortalığı birbirine katıp çekip gidecek,tarih tekerrürden ibarettir.O zaman anlayacak herkes.

Öyle bi konuşuyorsunuz ki sanki Apo ve Dürüst olmadan bu kulüp şampiyon olamıyor.

sent via GSC

Şimdi Aysal Aysal diyenler inatla görmek istemiyorlar bunu.Aysal bir daha gelsin o ikisi olmadan,yine ortalığı birbirine katıp çekip gidecek,tarih tekerrürden ibarettir.O zaman anlayacak herkes.

Aysal vizyon'u olan bir baskan kabul ama bu is sadece vizyon ile yürümüyor insanlarin Bunu anlamasi lazim

Vizyon baska yönetmek baska

Yönetmek Ali durust ve Albayrak'in isi

Ali durust'un 8 sezonda 6 sampiyonlugu var,Albayrak'in ise 4 sezonda 4 sampiyonlugu bu istatistik bile herseyi anlatiyor

Boş boş aysal tartışmasına girmemek gerekir artık. Giden gitmiş zaten bidaha da gelmez gelemez de zaten. Geçmişi tartışmanın tek sonucu birbirimizin kalbini incetmek oluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt