Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu yönetim ne Gomis'i alııırr ne de Serdar Gürler'i bunları bile beceremez şu saatten sonra. Sırf Riva arada kaynasın diye şu haberleri de pompalamıyorlarsa..

Serdarı tanırım vizyonu bize gelecek kadar dar değil hocam.

Kulübü o duruma getirdiler ya cidden. Şu fb-GS yönetimlerinden daha kötü yönetim gelemez daha bu kulüplere. Elin cavuru bile Osmanlıspor'u falan tercih ediyor bu 2 kulüp yerine

Chedjou 2.2
Podolski 3.0 milyon

yani 5.2 milyon euro maas'tan kesin kurtuluyoruz yarin?

baska varmi sozlesmesi biten?

şu Brumayı tutun ya 10-12 satılırmı daha bi kaç ay önce 20 ye satarız diyoduk şimdi 15 verseler takla atacak vizyonsuz yonetim sanki şimdi daha iyisini 3 -5 alacaklar tutun bu adamı bu sene iyi kadroyla bak ne hale gelir seneye enaz 25 e satarız satmayın brumayı muslerayı sneijderi.

Bruma ne olursa olsun sözleşmesini uzatıp takımda kalmasi lazim, böyle topçu mevcut yönetim zor bulur.

Ama sözleşmesini uzatmazsa satılmalı. Gelecek sezon bedava giderse net skandal olur.

Hamza Hamzaoğlu'nun çalıştırdığı Osmanlıspor, Galatasaray'dan Semih Kaya'yı kadrosuna katmayı planlıyor. - Sabah

Hamza Hamzaoğlu'nun çalıştırdığı Osmanlıspor, Galatasaray'dan Semih Kaya'yı kadrosuna katmayı planlıyor. - Sabah

Aman Allahim insallah dogrudur bu haber. 2018 de kontrati bitiyor Semih'in, bence bedava bile verebiliriz Osmanli'ya.

Yeter ki kurtulalim.

Bacca geldi mi?

3,w=993,c=0.sport.jpg

TFF: "Transfer dönemi 17 Haziran 2017 tarihinde başlayıp, 8 Eylül 2017 tarihinde bitecek."

Her sene aynı muhabbet ne zaman öğreneceğiz anadolu takımlarından yabancı oyuncu alınmayacağını
Sukobic kim Galatasaray da oynamak kim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt