Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
-------------------Muslera-----------------

Vidal --- Chiriches --- Astori --- Clichy

----------- Tolga ---- Asamoah ----------

Garry ----- Sneıjder -------- Ntep

GOMİS

Çok mu kaçar ???

Gomis eleştirilere attığı gollerle cevap verecek şu yönetim sonunda adam kılık bir transfer yapıyor

-------------------Muslera-----------------

Vidal --- Chiriches --- Astori --- Clichy

----------- Tolga ---- Asamoah ----------

Garry ----- Sneıjder -------- Ntep

GOMİS

Çok mu kaçar ???
Tolgada biraz beyin olsa ve daha sağlıklı olsa şu orta saha bile fark yaratır

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Transfer bitmis beinsport haberine göre.

Hayırlı olsun camiamiza

Eren basele gidecek diyorlar...Gomis'in yanına bir tane pırpır forvet lazım 2. forvet gibi tamamlayıcı oynayabilecek bir isim...orta saha işini de bir an önce çözsek keşke

Bruma Leipzige gidecekse oradan Yussufu alalım

Gomisle birlikte iyi bir ikili olurlar

DArd32vXUAUCQoy.jpg

Ama "kalp rahatsizligi" var

:D

İlk 11 de oynayıp total kaliteyi direkt yükseltecek en az 6-7 futbolcu lazım, şu an ilk 11 çıkanların çoğunun rotasyonda bile yeri olmaması gerektiğini düşünürsek en az 10-12 transfer gerekiyor. Belli mevkilere bizde uzunca süre iş görecek sağlam transferler yapılmalı öncelikle. Kalan bölgeler için kiralık futbolcularla işi kotarmak yolu tercih edilebilir...

Gomis faydalı olması muhtemel bir forvet oyuncusu. Ancak hele de bonservis ücreti ödenecekse, yüksek bedelle uzun süreli sözleşme yapılmasını uygun bulmuyorum, bonservisi elinde olsa bir nebze anlardım...Bu tip 'geçkin' yaştaki futbolcuları kiralama yoluyla almak daha mantıklı geliyor bana; ha, Gomis olmaz da bir başkası olur, transfer sezonunun sonlarına doğru umulmadık fırsatlar çıkacaktır yine. Gomez için önceleri ciddi bir bonservis istenirken, son anda BJK bedava gibi kiralamıştı mesela...

Gomis transferine karşı değilim ancak transfere böyle 'geçkin' lerle başlanıp devam edilmesinden endişemi belirtmek istedim...

Öncelikli mevkiler:
Lider vasıflı bir stoper alınmalı. Serdar, Semih , Ahmet, Koray var elde eğer 1-2si gonderilebilirse 2. Stoper de almak lazım yoksa sayısal anlamda yük olur.
Cavanda ve Sabri yollanmali, carole teklif varsa satilmali. Linnes kesinlikle kalmalı. Çok iyi bir sag ve sol bek almaliyiz.
Orta alanda de jong gitmeli. Biri çok iyi 11 oynayacak olmak üzere 2 transfer şart.
Bruma sayılmayacaksa kanat almamıza gerek yok yasin, Sinan, gary yeter bu ligde.
Sneijder kalmalı hirslanmis .
Eren malını kimse almaz artık. Gitseydi güzel olurdu 2 forvet alırdık.

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt