Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bruma'nın satışına sevinenler ile Melo'nun satışına sevinenler aynı kişiler sanırım.

Kıytırık Telles'in yerini dolduramayan şerefsizler varken neyin peşindesiniz.

Sırada Sneijder var.

Bakacaklar hala şeyine takan yok.

Muslera'ya gelecek sıra.

Bilal'in yerini dolduramıyorlar lan ahahahahhaha

Eger bruma bu paralara giderse , onu alan aysal basta , satan dursun , kiralayan ispanyollar hatta gaziantep

herkese sonsuz kere tesekkurler derim

18 milyon euro nasil bir para ya

Bruma'dan gelen para Asamoah,Gomis,Khacheridi'ye gömülsün gram ses etmem.

18 milyon hic sanmiyorum. Podolski icinde misal alman basininda ilk basta 20 milyon haberleri cikmisti sonucu biliyoruz

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

Ben de sanmiyorum , bahsedilen para cok ciddi bir bonservis , daha uzerine 6 milyon eurolar filan

tamam proje takimi filan da dursun 10 da satar 18 neyin nesi

Bruma'nın dünkü tavrından da belli sözleşme uzatmayacak 1 sene daha oynayıp bedavaya gitmesine sevineceker herhalde o giderse yeri dolmaz diyenler

Milan tranferde yardırıyor Musacchio,Kessie,Ricardo Rodriguez....çok başarılı hamleler

Muslera
Serdar-Chirches-İndi
B.Peres-Asamoah-Leroy Fer-Clichy
Sinan-Gomis-Garry

9m verdikleri adama 1 hafta sonra 18 onermezler portekiz basini abartmasiyla gaza gelip brumayi satmayin allah askina..sozlesme imzalamak icin ne gerekiyorsa yapilmali.

Bruma ne kadar yüksek fiyata giderse gitsin, ister 10 ister 20, o paranın Galatasaray'a bir fayda sağlamayacağı ve bazı şerefsiz çakalların ceplerini şişireceği çok açık. O nedenle satılmasına kesinlikle karşıyım.

Bu yönetim o 18 milyon euroyu kime yedirecek bakalım keşke yönetim degişşede futboldan anlayan kişiler o parayı kullansa

18 milyon uydurma bir rakam bence ben 9 milyonu duyduktan sonra artık ihtimal vermiyorum o paralara. Adamlar 1 senelik sözleşmeyi koz olarak kullanıyorlar haklı olarak. Burada kimseyi suçlayamazsın da. Bruma da kendince haklı, çocuk kariyer yapmak istiyor, büyük liglerde oynamak istiyor. Ama keşke menajer ağzıyla pazarlık yapmasaydı.

Kısaca şu an iyi bir paraya sattık sattık yoksa sene sonu bedavaya uçup gidecek. Yoksa kimse Bruma'dan bir b.k olmaz hemen satalım demiyordur burada.

Bruma'dan gelen paranın üzerine biraz koyup Bruno Peres......Leroy Fer....Kwadwo Asamoah...Henry Onyekuru

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt