Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
satmayın be kardeşim adamı seneye byük takımlar 30-40 arası satacaklar ikna edin şu adamı seneye kalsın bikaç adam alın bak seneye nasıl oynuyor 15 satsak şu adam için çok az bizim takviyeye ihtiyacımız varken brumayı satmayı düşünüyoruz hey benim yönetimim hey bi akıllı çıkmazmı bunlarda seneye çok pişman olacaksınız çok

18 milyon uydurma bir rakam bence ben 9 milyonu duyduktan sonra artık ihtimal vermiyorum o paralara. Adamlar 1 senelik sözleşmeyi koz olarak kullanıyorlar haklı olarak. Burada kimseyi suçlayamazsın da. Bruma da kendince haklı, çocuk kariyer yapmak istiyor, büyük liglerde oynamak istiyor. Ama keşke menajer ağzıyla pazarlık yapmasaydı.

Kısaca şu an iyi bir paraya sattık sattık yoksa sene sonu bedavaya uçup gidecek. Yoksa kimse Bruma'dan bir b.k olmaz hemen satalım demiyordur burada.

Ben diyenleri gördüm acikcasi.

bruma bedava giderse neden bedava gitti diye yönetimi eleştireceksiniz

sözleşmesini uzatmazsa kesinlikle satılmalı

Ahmet 2.5 M
Eren 4 M
Serdar 4.5 M
Tolga 3 M

Maaşlar hariç 14 Milyon Euro bonservis!!!

Sozlesme uzatmiyorsa satilsin zaten orda degiliz..tolgaya 2m verilirken bu adama da 2m verilmesin.en azindan dogru durust bi teklif yapilsin 3 e kadar yolu var istemiyorsa o zaman satilsin..medyada dolasan haberler 2.2 verdigimiz..

18m filan hikaye max satacagimiz rakam 13 olur.onu da garry gibi oyuncuya harcamayalim.

Eşek olunca semer vuran çok olurmuş, örnekler ile görüyoruz teşekkürler GSC.

Bir an once satilsin para gelsin , onun yerine de garry oynar

seviyemiz ne ki yukselip alcalacak , bruma varken kacinciyiz

Bir an once satilsin para gelsin , onun yerine de garry oynar

seviyemiz ne ki yukselip alcalacak , bruma varken kacinciyiz

tumblr_mkftbpL1fa1rw4ycno1_500.gif

Allah Galatasaray'ımızı kongren üyelerinden korusun.

sözlesmesi bu yıl biten kaliteli oyunculara yönelmemiz lazım, yoksa onlarda elden kacacak.

Elveda Bruma futbol hayatında başarılar kendin için en iyi tercihi yapıyorsun

Bruma'nın önüne hedef koyarsan kalır niye kalmasın. Adam normal olarak bizden yol olmayacağını görüyor gitmek istiyor. Bruma'nın sözleşmeyi uzatıp takımı üstüne kurmak lazımdı işin doğrusu buydu.

Ben sanmıyorum, ama Bruma 18 m€ ya satıldıysa Dursun'u tebrik ederim. Dogru karar ve cok iyi rakam.

Bruma'ya 18 milyon teklif gelmişse satmamak hata olur.Başka takımlar 30-40 milyona satar belki ama biz satamayız kabul edelim.Adam gitmek istiyor zaten 18 milyon iyi rakam olur en azından zarar etmemiş oluruz. Ama 10 milyona falan satarsak net gerizekalılık olur o.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt