Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Allah bin belani versin dursun git gomismi gomezmi ne aliyorsan al

Moderatör tarafında düzenlendi:
18 iyi ha bugün 18e çıkmazlar ama temmuz gibi o rakam gelir tok satıcı olmak gerek bu süreçte brumaya 3 istiyorsa 3 verebilirsin. Çakal menajerinin oyunuda olabilir bak adamlar 3 veriyor yıllık vs diye altından her bi bok çıkabilir işin özü.
3 milyon alır kalırsa da sevinirim (o paraları ne malara gömüyoruz) 18 verirler giderse de (adam yoksa bedavaya gidecek)

Ha dursun yönetimi o paraya iki tane bruma potansiyelinde alabilir mi orası işte hepimizi kahreden olay keşke ömründe 1 kere doğru hamle yapabilse.

Ben hala inanmiyorum o kadar yüksek teklif geldigini. Daha gecen demedi mi Dursun 9 Milyon teklif var diye.

Ne oldu da 2 katina cikardilar adamlar tekliflerini birden? Poldi olayinda oldugu gibi fiyati ilk önce yüksek gösterip sonradan gittikce düsürüp satacaklar bence.

Olan bize olacak yine. Dedigim gibi Dursun Bruma'yi aldigimiz paraya (12 Milyon) veya daha yüksegine satsin, efsane Heisenberg avatarimi yillar sonra degistirip Dursun avatari kullanirim. Hele hele 18 Milyona satsin ayakta alkislarim ama zerre inanmiyorum ben.

Bruma 3 istiyorsa da versinler abi. Ne cer cöplere ne paralar gömüyoruz, Bruma'nin ne verip ne veremeyecegini biliyoruz en azindan.

Bu dandik ligde sana 10 gol/10 asist seviyesinde ile oynayacak topcu Bruma. 3 Milyon da diretiyorsa gercekten ver gitsin, yoksa ayni parayi 2 cöpe verecegiz.

Borussia Dortmund, 3 milyon Euro'luk tazminatı ödedi ve Thomas Tuchel ile yollarını ayırdı. [bild]

Bruma, 18 milyon euro bonservis bedeli karşılığında RB Leipzig'de. [L'Equipe]

L'equipe de Bruma gitti diyo 18 milyona, Sporting 1.7 milyon alacakmis

TRANSFER | Barca,Karadağ'ın OFK Grbalj takımının 18'lik kalecisi Lazar Carevic'i kadrosuna kattı.Lazar'ı daha önce Bayern ve Ajax denemişti.

TRANSFER | Alaves, RB Leipzig'den 19 yaşındaki Ermedin Demirovic'i transfer etti.

Burada bir kac sene önce de öneri olarak ismi geciyordu. Hertha Berlin den John Anthony Brooks.

Alamayiz diyordum 10 Milyon üzeri bir paraya transfer olur yakinda diyordum o zamanlar, bugün Wolfsburg'a 17 Milyon € ya transfer olacagi iddia ediliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt