Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ali Naci Küçük: Bruma, Galatasaray'dan ayrılmak istiyor. Şampiyonlar liginde forma giymek istiyor.

Ali Naci Küçük: Bruma konusunda Galatasaray'ın eli kolu bağlı. Hiçbirşey yapılamıyor oyuncunun menajeri oyuncuyu GS'den götürecek.

Ali Naci Küçük: Leipzig 9 Milyon Euro önerdi sonra 12 Milyon Euro'ya çıkıldı GS Yönetimi 15 Milyon Euro verirseniz tamam dedi.

Ali Naci Küçük: Bruma, GS Yönetimine 'Bana gelen teklifleri değerlendirin artık burada kalmak istemiyorum' dedi.

Turkiyeden alınmasını istediğim tek yerli Cengiz Under, ama o da bize gelmez, yuksek bedelle yurt dışına gider..

Bunun dışında her yerliye karşıyım.

Zaten biz almaya kalkissak Basaksehir rahat bi 9-10 Milyon fiyat ceker.

Biraz akli varsa takim ayirt etmeden yurt disina gider Cengiz. Öyle Oguzhan balonu, Ozan Tufan dombilisi gibi degil gercekten cok yetenekli bir oyuncu bu Cengiz.

Yurt disinda acayip yol kat eder bu yetenekle onu orada elmas gibi parlatirlar.

Ali Naci Küçük: Galatasaray, Gomis'e 3 yıllık sözleşme teklif etti. Marsilya ise teklif önermedi. Gomis uzun süreli sözleşme istedi

Ali Naci Küçük: Galatasaray'ın ilk duyuracağı transfer Bafetimbi Gomis olacak. Sadece detaylar görüşülüyor.

Ali Naci Küçük: Tudor'un en çok istediği oyuncu Gomis.

Ali Naci Küçük: Galatasaraylı Yöneticiler şu sözü söyledi: Gomis işi bitmedi ama herşey çok iyi gidiyor.

Ali Naci Küçük: Clichy istendi ama oyuncu Zabaleta gibi ingiltere'de oynamak istediğini bildirdi.

Ali Naci Küçük: Asamoah, Galatasaray'ın listesinde değil.

Wolfsburg'un durumuna dayanarak. Küme düşmenin eşiğine geldiler bu sezon.

Mario ise alman liginde sürünüyo gelmeye sıcak bakabilir

TapaTalK

Bence o is olmaz. Bundesliga dan düsselerdi kesinlikle ayrilirdi takimdan ama Wolfsburg'un takimi aslinda iyi, yani ligde ilk 8 de yer alabilecek bir kadrolari var kesinlikle.

Salak salak seylerle ugrastilar. Kac hafta Valerien Ismael denen herife göz yumdular takimin basinda. Jonker mesela direkt bu Ismael yerine gelseydi bu duruma düsmezlerdi bence. Yeni sezonda iyi olacaklarini tahmin ediyorum.

Abv ali naci sanki adamlarin yaninda gibi konusuyo. oturma organindan salliyo serefsiz ulan bi tane adam gibi istihbarat'i saglam olan gazeteci yok.

Özbek yönetimi kimi sevdiysek yolladı be.

Sevmediklerimizi istemediklerimimizi aldı kadro da tuttu.

Bence o is olmaz. Bundesliga dan düsselerdi kesinlikle ayrilirdi takimdan ama Wolfsburg'un takimi aslinda iyi, yani ligde ilk 8 de yer alabilecek bir kadrolari var kesinlikle.

Salak salak seylerle ugrastilar. Kac hafta Valerien Ismael denen herife göz yumdular takimin basinda. Jonker mesela direkt bu Ismael yerine gelseydi bu duruma düsmezlerdi bence. Yeni sezonda iyi olacaklarini tahmin ediyorum.
Benim hep bi ilgim var gomez'e.
Tarzını seviyorum, özellikle sneijder çok gol attırırdı. Beşiktaş ile ayrılışını düşünürsek çok güzelde bir çalım olur psikolojik olarak.

Ama benim düşündüğüm olayı başkan düşünecek gidip transfer yapacak falan zor. Ünal aysal zamanı olsaydı bu iş çok kolay olurdu, severdi bu tip transferleri.

TapaTalK

TRANSFER - Milan, Villarreal'in savunma oyuncusu Mario Musacchio ile 4 yıllık sözleşme imzaladı. (Demarkesports)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt