Kenan Ünal
Cezalı
- 5 Mayıs 2013
- 36.087
- 11.260
- 1.588
İnşallah oyuncular tutar artık Milan ayağa kalkmalıMilan tranferde yardırıyor Musacchio,Kessie,Ricardo Rodriguez....çok başarılı hamleler
Bu Ateş üfleyerek sönmez
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İnşallah oyuncular tutar artık Milan ayağa kalkmalıMilan tranferde yardırıyor Musacchio,Kessie,Ricardo Rodriguez....çok başarılı hamleler
Ali Naci Küçük: Bruma, Galatasaray'dan ayrılmak istiyor. Şampiyonlar liginde forma giymek istiyor.
Ali Naci Küçük: Bruma konusunda Galatasaray'ın eli kolu bağlı. Hiçbirşey yapılamıyor oyuncunun menajeri oyuncuyu GS'den götürecek.
Ali Naci Küçük: Leipzig 9 Milyon Euro önerdi sonra 12 Milyon Euro'ya çıkıldı GS Yönetimi 15 Milyon Euro verirseniz tamam dedi.
Ali Naci Küçük: Bruma, GS Yönetimine 'Bana gelen teklifleri değerlendirin artık burada kalmak istemiyorum' dedi.
bu takıma doğru düzgün transfer yapılsa idi, öyle fazla ve pahalı da değil, bu takım bu kıytırık senede şampiyon olurduBir an once satilsin para gelsin , onun yerine de garry oynar
seviyemiz ne ki yukselip alcalacak , bruma varken kacinciyiz
bence bizde Gomez etkisi yaparGomis iş yapar.
GSC Mobile App
Benim hep bi ilgim var gomez'e.
Tarzını seviyorum, özellikle sneijder çok gol attırırdı. Beşiktaş ile ayrılışını düşünürsek çok güzelde bir çalım olur psikolojik olarak.
Ama benim düşündüğüm olayı başkan düşünecek gidip transfer yapacak falan zor. Ünal aysal zamanı olsaydı bu iş çok kolay olurdu, severdi bu tip transferleri.
TapaTalK
Aklı olan şu oyuncu havuzundan 4-5 transfer yapar çok kaliteli isimler var.
Ligue 1 - Sozleşme sonu 2017 | Sayfa 6 | Transfermarkt
şükrü sadece sana demiyorum, peki o zaman Avrupa liglerinden oyuncu almak istendiğinde ortaya çıkan maliyetleri neden fazla buluyoruz? Sonuçta o liglerin seviyesi, piyasası belli, tersi durum da bizde yirmi milyon bonservise yaklaşsak öpüp başımıza koyacağız.kimse süper ligde oynayan topçuya 30-40m vermez
dünya kupasında fln iyi oynarsa durum değişebilir, ama bruma daha portekiz milli takımında 1 maç bile oynamadı
Kendimi burda gösterdim artık alman liginde aynı performansı gösteririm diye düşündü ama takım olayı önemli ona pas vericek adamlar önemli.Bence Gomez kalmak istemedi Türkiye de yoksa Besiktas ile Sampiyonlar Ligi oynayacakken Wolfsburg'a gitti adamlar Avrupa'ya katilmadi bile bu sezon.
Kalmak istemiyordu burada. Terörü bahane edip gitti. Daha iyi bir ligde oynamak istiyordu.
Artniyet olmadıktan sonra kaliteli oyuncu bulmak kolay ama bunlar komisyon peşinde 2 sezondur.oo akpanın sözleşmesi bitiyormuş
-akpa---0.8
-balotelli---2.5
-ghezzal---1.7
-balliu----1.3
5-6 milyon euro yıllık ile 3 mevki +1 yedek halledilebilir
Az kosmadik peşinden ama gelmedi zamanında.Alalım
Sent from my SM-N910C using GSC Mobil V.I.P Edition 1.01
şükrü sadece sana demiyorum, peki o zaman Avrupa liglerinden oyuncu almak istendiğinde ortaya çıkan maliyetleri neden fazla buluyoruz? Sonuçta o liglerin seviyesi, piyasası belli, tersi durum da bizde yirmi milyon bonservise yaklaşsak öpüp başımıza koyacağız.
Bu Ateş üfleyerek sönmez
tabiki öyle adı sanı duyulmamış adam üç, dört milyon edecek değil ama bir Gomis mesela, kişisel istatistikleri iyi ama öyle ahım şahım bir başarısı yok. Yinede üç, üç buçuk arası anca gelir, çünkü kişisel bir piyasası var ve iyi liglerde oynamışOyuncudan oyuncuya değişiyor