Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kiralama yoluna biz neden gitmiyoruz?

City 'de bir sürü futbolcu var, maaşının 3 te 1 ne kiralıyor çoğu takımlar.
Bonservissiz ve kiralık oyuncuların komisyonu ya düşük ya da hiç olmuyor.

Ondan gitmiyoruz.

sent via GSC

Emre Akbaba ile Ömer Ali yedek olarak işimize yararlar ve gençler 2'şer milyon bonservisi geçmemek üzere alınabilecek isimler bence nedenine de gelirsek ilk 11 de 7 28 kişilik Tff'ye bildirilen kadrodada 14 Türk oyuncu şart o yüzden alınması mantıklı ve iyi olabilecek isimler

LG-H815 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Emre Akbaba ile Ömer Ali yedek olarak işimize yararlar ve gençler 2'şer milyon bonservisi geçmemek üzere alınabilecek isimler bence nedenine de gelirsek ilk 11 de 7 28 kişilik Tff'ye bildirilen kadrodada 14 Türk oyuncu şart o yüzden alınması mantıklı ve iyi olabilecek isimler

Altyapıdan genç koy daha mantıklı.

Bize acilen ilk 11 oyuncusu gerekirken neden hâlâ yedek oyuncuya para saçmayı düşünüyorsunuz zerre anlam veremiyorum buna hiç bir zaman.

"Iyi yedek olur" "Rotasyon için iyi olur" gibi cümlelerden bıktım artık. Bize acilen ilk 11 seviyesinde 6-7 adam lazım. Elimizdeki oyuncuların çoğu zaten yedek ve rotasyon için gayet uygun adamlar. Bunun için illa yeni çöpleri takıma doldurmaya gerek yok. Çöpe gidiyor paralar sonuçta.

sent via GSC

Son düzenleme:
Bruma eğer 18 milyona satılırsa 1.5 milyon lizbona gidecek geriye 16.5 kalır
2.6 milyon podolskiden gelicek.
Carole de 4 milyona satsak.
Donk Tarik Cavanda'dan da 2-3 milyon kazansak 25 milyon civarı bonservis gelirimiz olur.

Gomis'e 5 milyon vereceğimize 8-10 milyon Bacca'ya verip alsak çok daha mantıklı tabi satarlarsa o fiyata.
Sağ kanatada Iturbeyi alsak 8-10 milyona
Orta sahaya Kwadwo Asamoah 5-6 milyon versek
3 mevkimizi çok sağlam iyi katkı alabilecegimiz oyuncularla kapatmış oluruz.
Sol beke Clichy olsa zaten free
Stoperede Astori 5-6 milyon
Sag bekede Aleix Vidal 1 milyon kira
Emre Akbaba 2 milyon
Ömer ali 2 milyon

10 milyon fazla harcamış oluruz.

Muslera
Vidal-Ahmet-Astori-Clichy
Selcuk-Asamoah
Iturbe-Sneijder-Garry
Bacca

Yedekler : Cenk - Ömer Ali - Serdar - Tolga - Emre - Sinan - Eren

Çok sağlam mı değil defoları olan bi kadro ama yinede ligde şampiyonluğa oynuycak avrupada çeyrek final oynuycak bi kadro olur banko.

Enes bey dilerseniz basketbol ve voleybol forumlarımız da var.

Altyapıdan genç koy daha mantıklı.

Bize acilen ilk 11 oyuncusu gerekirken neden hâlâ yedek oyuncuya para saçmayı düşünüyorsunuz zerre anlam veremiyorum buna hiç bir zaman.

"Iyi yedek olur" "Rotasyon için iyi olur" gibi cümlelerden bıktım artık. Bize acilen ilk 11 seviyesinde 6-7 adam lazım. Elimizdeki oyuncuların çoğu zaten yedek ve rotasyon için gayet uygun adamlar. Bunun için illa yeni çöpleri takıma doldurmaya gerek yok. Çöpe gidiyor paralar sonuçta.

sent via GSC
Zaten ilk 11'e ben en azindan 5 transfer bekliyorum orasi kesin ama heleki orta saha sneijder tolga selcuk 3 topçu var 1 kisi alsak 4 olucak hem avrupa hem lige yetmez zaten emre josueden daha yetenekli ve daha çok katki verir bence.
Sağ bek aldık diyelim yabanci yedek sag bekide yabanci mi alıcaz hiç sanmiyorum zaten linnes yedek sag ve sol bek için yedek olur eder sana 3 tane yabanci bek 4.de yabancı olur mu hiç sence?

Monaco bu gidişle Porto'yu geçecek.

Son 3 sezonda sattığı futbolcular

James Rodriguez 75 milyon euro
Martial 60 milyon euro
Bernardo Silva 50 milyon euro
Kondogbia 36 milyon euro
Kurzawa 25 milyon euro
Abdennour 22 milyon euro
Carrasco 17 milyon euro
Adamlar 3 senede oyuncu satışından bizim borç miktarını çıkartmış resmen ve üstünüde bu sene şampion oldular bonus olarak.
Scout ekibine ve onlara güvenen yönetime helal olsun vallahi.

Biz gomis mi yok baca mı gelecek diye tartışmaya devam edelim.

TT Ali Sami Yen ARENA !!!

Cavanda belçika milli takım oyuncusu olduğunu unutmamak gerekir. Ondan da para kazanamıyorsan az çok ne işin var o yöneticilik koltuğunda gerçekten.

Katılıyorum o yüzden bi beklentim var
Donk'da Türkiye'den 1 takıma 500 bin 1 milyona Tarik'da 1 milyona satılır bence.

Hepsi satılırda asıl sorun bonservislerinde değil. Adamların kazandıkları maaşı kimse kolay kolay vermeye yanaşmıyor. Adamda diyor niye feda edeyim ki Galatasaray dan kazandığım miktarı enayimiyim ?!

Yoksa hepsini satarsın 3-5 kuruşa işte.

Hepsi satılırda asıl sorun bonservislerinde değil. Adamların kazandıkları maaşı kimse kolay kolay vermeye yanaşmıyor. Adamda diyor niye feda edeyim ki Galatasaray dan kazandığım miktarı enayimiyim ?!

Yoksa hepsini satarsın 3-5 kuruşa işte.

Sorun orda onun icin yazdim üstlerine para vermeden gönderebilsek bile basari.tarik yeni sezon icin 1.5 son senesi icin 1.6 milyon euro kazanacak imkani yok elden cikaramasin . Bir anadolu külübüne gitmek istese alacagi para 500bin euro gecmez. Donk son senesinde 1.5 milyon euro alacak o kazmayi bile elden cikaramayiz. Cavanda bu konuda en sansli isim 2 senesi daha var 875bin euro alacak en kötü ihtimal bunu belese elden cikarabiliriz veya bedava kiralik gider. Malesef bunlar gibi daha cok futbolcu var elimizde cok abartili kazandigi icin elden cikaramiyacagimiz

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

Son düzenleme:
Sorun orda onun icin yazdim üstlerine para vermeden gönderebilsek bile basari.tarik yeni sezon icin 1.5 son senesi icin 1.6 milyon euro kazanacak imkani yok elden cikaramasin . Bir anadolu külübüne gitmek istese alacagi para 500bin euro gecmez. Donk son senesinde 1.5 milyon euro alacak o kazmayi bile elden cikaramayiz. Cavanda bu konuda en sansli isim 2 senesi daha var 875bin euro alacak en kötü ihtimal bunu belese elden cikarabiliriz veya veya bedava kiralik gider

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk
Cavandanın lazio ve bekcika milli takım cvsi var ağa. Maaşıda yüksek değil dediğin gibi. En kötü ihtimal git pinoda yaptığın gibi araplara pazarla 2-3 milyon euroya.

Tarik demissinizde playoff macini izledim bindirmeler, calimlar falan dedim heralde baska bir tarik var herif resmen solbek olmus. Yazin kampta denemek gerek biraz guc yukleyeceksin kas yapmasini saglayacaksin al sana yedek iste temiz.

Tarik demissinizde playoff macini izledim bindirmeler, calimlar falan dedim heralde baska bir tarik var herif resmen solbek olmus. Yazin kampta denemek gerek biraz guc yukleyeceksin kas yapmasini saglayacaksin al sana yedek iste temiz.
Savunması ? İkili mücadelerde ayakta dura biliyormu bari ? Kademe alma sorunuda vardı. Savunması çok kötüydü onun ki bizde de bindirmeler calım yapıyordu az çok zaten.

Günaydin boş bardaktan su içmeye çalışan başkanın takımımın büyük taraftarı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt