Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu romen stoper çikreş'i izlemedim de fifa 14'te mi 80 küsür pace'i vardı herifin son oyunda 60'lara çekmişler, bacağı mı koptu noldu

iyi oyuncu sert stoper fakat yine yanlıs adam pesinde kosuyor bizim mallar bu herifte havadan zayıf 184 boy var bize uzun ve sert stoper lazım bunu anlayamadı hala armutlar

DBJEtJOXsAAshvp.jpg

Sekiztaş lensi almis. 3. şampiyonlukları hsizo.

Süper Toto Süper Lig’in yeni ekibi Yeni Malatyaspor, Galatasaray’ın gurbetçi defans oyuncusu Koray Günter’e talip oldu.Talihsiz bir sakatlık sonucu sezonu futbol oynamadan geçiren Koray'a talip olan Yeni Malatyaspor, Koray'ı kiralık transfer etmeyi düşünüyor.Borussia Dortmund’dan Galatasaray’a transfer olan 1.85 boyundaki Koray Günter’in de Malatya ekibinde oynamaya sıcak baktığı öğrenildi.

DBIxw2hXoAEEkCR.jpg
2 sene kiralasinlar karsiliginda azubuike'yi versinler . uygun bi maasla iş gorur yedekte 2,5 milyon euro alan de jong duracagina azubuike dursun

Ortada suclu yok ki . Begenmezse gider aynen . Bu durumda da sozlesmesini 500 yerine 1 e uzatmadigimiz icin pismanlik riski yine klubun

cunku rakamlarin marjlari cok dusuk , ben olsam sinana 500 layik gormem , 500 bizim citamizda cok dusuk cidden
Bence de öyle ama bi şekilde bu maaşların düzelmesi gerek. Daha içinden çıkılamaz bi hale gelmesine gerek yok.

Drogba ve Sneijder'de Ceylan Çalışkan katkısı büyüktü,bu sezon umarım kaliteli isim getirmede yardımcı olur

Tudor'un 2 stoper isteğine sıcak bakmayıp "Semih, Serdar, Ahmet var" diyen yönetim, Semih'in hatalarından sonra kararını değiştirdi.

Semih'in Alanyaspor karşısındaki hatalarının ardından stoper mevkisi için artık 2 transfer düşünülüyor. (Milliyet)

sinan'ı 6-7+sonraki satıştan pay şeklinde satabiliriz o kadar da mecbur olduğumuz bir oyuncu değil

Galatasaray'ın stoper adayları; Toloi, Mathieu, Acerbi, Khacheridi, Denayer, Ranocchia, Abdennour, Chiriches, Astori. (Hürriyet)

Bu sezon takımımızda 1000 dakikadan fazla forma şansı bulup da skora katkı sağlayamayan tek isim Tolga Ciğerci. 1836 Dakika 0 Gol 0 Asist

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt