Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir tane solak bir stoper kesinlikle istermis Tudor, stoper transferinde ilk kriter sanirim o.

Galatasaray'ın stoper adayları; Toloi, Mathieu, Acerbi, Khacheridi, Denayer, Ranocchia, Abdennour, Chiriches, Astori. (Hürriyet)
Acerbi, Astori, Abdennour üçlüsünden biri olursa fevkalade olur. Chiriches'in boyu biraz handikap ama daha iyisi alınamıyorsa isterim. Toloi beğendiğim bir stoper ama onun da boyu çok uzun sayılmaz ve liderlik yapabilecek bir isim değil, o da bizimkiler gibi yardımcı stoper daha çok. Eldeki çöpler olmasa isterdim. Khacheridi, Ranocchia ikilisine benzer gözle bakıyorum. İkisi de uzun ama ağır stoperler. Üstteki isimler olmazsa düşünülebilirler. Denayer meziyetli bir oyuncu, taraftar olarak da çok sevdik kendisini ama aradığımız stoper değil maalesef. Mathieu uzak dursun.

Tarik demissinizde playoff macini izledim bindirmeler, calimlar falan dedim heralde baska bir tarik var herif resmen solbek olmus. Yazin kampta denemek gerek biraz guc yukleyeceksin kas yapmasini saglayacaksin al sana yedek iste temiz.
Tuna onun yeri zaten orası. TFF 1.Lig.

sent via GSC

Savunması ? İkili mücadelerde ayakta dura biliyormu bari ? Kademe alma sorunuda vardı. Savunması çok kötüydü onun ki bizde de bindirmeler calım yapıyordu az çok zaten.

TT Ali Sami Yen ARENA !!!
Bizde ne yaptigini bilmeyen bir haldeydi gozume iyi geldi paslasmalar kademeye girisi vs. gelistirmis gibi geldi.
Finalde iyi seyretmek lazim.

Aziz Yıldırım: Euroleague şampiyonluğu Türk spor tarihinde kulüpler bazında elde edilen en büyük başarıdır.

Aziz Yıldırım: Fenerbahçe, sportif başarıda çıtayı çok yükseklere taşımıştır.

Aziz Yıldırım: Türk spor tarihinde Euroleague şampiyonluğu başarısını geçebilecek tek başarı kıstası, Şampiyonlar Ligi şampiyonluğudur.

Aziz Yıldırım: Eminim bir gün Fenerbahçe, taraftarının da gücü ile Şampiyonlar Ligi şampiyonu da olacaktır.

Azize'de tiner'e baslamis

Sinan beyzademizr bak. Defol git lan o zaman beğenmiyorsan.

500 bin neyine yetmiyor, tüm sezon ortalıkta yoktun 2 gol attın diye nerden geliyor bu memnuniyetsizlik.

sent via GSC

Acerbi, Astori, Abdennour üçlüsünden biri olursa fevkalade olur. Chiriches'in boyu biraz handikap ama daha iyisi alınamıyorsa isterim. Toloi beğendiğim bir stoper ama onun da boyu çok uzun sayılmaz ve liderlik yapabilecek bir isim değil, o da bizimkiler gibi yardımcı stoper daha çok. Eldeki çöpler olmasa isterdim. Khacheridi, Ranocchia ikilisine benzer gözle bakıyorum. İkisi de uzun ama ağır stoperler. Üstteki isimler olmazsa düşünülebilirler. Denayer meziyetli bir oyuncu, taraftar olarak da çok sevdik kendisini ama aradığımız stoper değil maalesef. Mathieu uzak dursun.

Chiriches liderlik yapcak bi oyuncu degil semihle beraber oynarsa cok kufur yer. İyi bi sol stoperle guzel is gorur.
İclerinden en begendigim acerbi

Mirror'a göre, Arsene Wenger'in transfer listesindeki 3 isim:Bacca,Mahrez,Lemar

Dortmund, PSG'nin 70 milyon €'luk transfer teklifini kabul etti. Aubameyang kisa sure icinde resmi imzayi atacak, diyor Fransiz basini.

Chiriches liderlik yapcak bi oyuncu degil semihle beraber oynarsa cok kufur yer. İyi bi sol stoperle guzel is gorur.
İclerinden en begendigim acerbi
Chiriches'in liderlik vasıfları var hocam ayrıca ayağı düzgün ve çabuk bir stoper. En büyük handikap boyu. Yanında uzun bir stoperimiz olsa isterim ben.

Balotelli disiplinsiz, Negredo felsefeye ters, Martinez sakat sonuçlarına varan Galatasaray, Gomis'i kadrosuna katmak istiyor. (Sabah)

yasini satıp yerine serdar gürler alsak fena olmaz

bedava, iyi sezon geçirdi, yaşlı değil, golcu sag kanat

Son düzenleme:
Galatasaray'ın stoper adayları; Toloi, Mathieu, Acerbi, Khacheridi, Denayer, Ranocchia, Abdennour, Chiriches, Astori. (Hürriyet)

Galiba Cavani astronomik bir bedel karsiligi baska bir takima transfer olacak, yoksa bu transferdeki mantigi cozemedim.

Belli olmaz o. Cavani'yi kim alır ki? Aklıma hiçbir takım gelmiyor doğrusu.

L'pool falan mı acaba?

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt