Erol S. Aydinli
Parçalı Üye
- 31 Mayıs 2015
- 3.462
- 1.451
- 913
Vay be Enes'e €14 milyon saymışlar. İnşallah başarılı olur, iyi lige ve kulübe gitti.
Enes o fizik ile İspanya da basarılı olacagını sanmıyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vay be Enes'e €14 milyon saymışlar. İnşallah başarılı olur, iyi lige ve kulübe gitti.
Ben Arfa Lens NaniBruma ve Sinan yerine genç iki isim mi terch ederdiniz ya da Ben Arfa-Nani-Lens gibi isimlerde 2sini mi
Dursun yapamaz ama başka bir yönetim başka bir başkan ile olabilirdi bir belki.O macta bizimkilerin icinden gecmisti
Cok talibi cikar dogru ama hic bir takim bizim verecegimiz paralari oyle kolay kolay vermez, yillik 2.5-3m teklif edersek gelir + ilk 11 oynayacagi takima gitmek ister
Veysel Sarı ne zamandan beri stoper.
sent via GSC
Yavsak fifaTFF ye gore Sabri artik serbest ama FIFA/UEFA ya gore 30 haziran da sozlesmesi bitiyor.
Konya kazaninca kac ön eleme oynayacagiz diye telas yapanlar var ciddi ciddi. Milyonluk essekler cikip oynayacak afedersiniz.
Net bir şekilde getiremez. Bu çocuk fişek gibi.
sent via GSC
Milan yıllardır leş adamlar alıyor ama bu sezon artık işler değişecek gibi orta sahaya Kessie-Tolisso ikilisini yapacaklar inanılmaz....iyi de forvet alabilirlerse Juve ile uğraşırlar
Neden ?
deulofeuyu napacaklar acaba, satın almazlarsa biz kiralayalım evertondan
3 ön eleme oynayacağız 4. olursak ilk maç 13 temmuz
Yeni hoca deulofeu , munir el haddadi ikilisinden birini sececekmis.
Monaco oyuncusu oldugu icin biraz zor aliriz.