Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bruma'dan gelecek paranın 5-6'sını Lens-Ben Arfa-Nani gibi direk katkı verecek bir oyuncuya, geri kalanını da 8-10 milyon euroya alınabilecek genç potansiyelli bir kanat oyuncusuna yatırsak ne güzel olur.
Kesinlikle katılıyorum.
Ben Arfa muhteşem olur ama bize gelir mi bilmiyorum.
Lens tam biçilmiş kaftan gördük bu sene. 5-6 verip almalıyız.
Birde genç olarak aklıma Iturbe geliyor en başta sol ayaklı ve bir bruma olmasada onun kadar çalım atabilen hızlı topçu lens iturbe çok iyi olur.

Birde Sinan'da gidicek sanırım (5.5milyon) Carole'de kesin gibi (4milyon)
Bu paralarlada Bacca alınmali bence.

LG-H815 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Beton gibi adam bayılıyorum kendisine kesinlikle büyük takımlarda sırıtmayacak birisi savunma nedir biliyor ahh keşke :(

Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Büyük takımda sırıtmadı burak tüm defansı toplar hava toplarını silip süpürür sertlik katar tam bizlik ama hiç sanmıyorum adı bile geçmemiştir.

Ama bi Astori-Corluka defansı olsa efsane olurdu 3 sene rahat rahat oynardık arkamıza bakmadan

Arsenal de iyi adamlar alabilir ben olsam Henry i devreye sokar mbappe yi alırım

Sağa mahrezi rahatlıkla alırlar

Dahada sayılabilir

Henry Mbappe'ye Fransa'dan ayrılma bu kulüplerden özellikle İngiltere'den 1-2 sene uzak dur gelişimine bak demiş.

Arsenal teklifte bulunmuş Mbappe için reddedildi.

Allan*Saint-Maximin Monaco'nun topcusuymuş 5 milyona almışlar 2 senedir kiralamışlar adami bonservisini verirlermi bilmiyorum ama kesinlikle almaya çalışılmalı bruma'dan daha iyi olma potansiyeli var en azından brumadan gelicek parayla 1 tanesi genç digerini kaliteli kanat almak lazım.
Allan*Saint-Maximin tam yatırım transferi olur tabi bruma gibi pay vermeden 7-8 milyonun üstüne çıkmadan alabilirsek tabi monaco verirse birde

45 üstünüde rahat görürüz. Lig zaten sırf 34 maç. Ön elemeden 6 maç oynasak 40 oldu zaten. Gruplara kalırsak 45i geçiyoruz. Bide gruplara seri başı 1.torbadan giriyoruz çıkma ihtimali yüksek. Türkiye kupasını saymadım bile daha

Biz 45 oynarız demedim ki. iki forvet en fazla 45 çıkarır dedim kaldı ki onu bile çıkaramama ihtimalleri yüksek.

Bruma gibi adamı çift basamaklı bonservis vermeden alabilmektir yatırım. Yoksa bu oyuncular zaten belli bir seviyeye geldiğinde istemiyorlar Türkiye ligini.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

DBNhMdJXUAAXUEQ.jpg

DBNjtLnXkAAoXvo.jpg

Mundo Deportivo'ya göre Barcelona'da temizlik var. Arda Turan için Çin'den teklifler var ama G.Saray'ın da bir teklif verebileceği yazılmış.

DBJYSgbXoAAhLwL.jpg

Heute - Wien Ausgabe | G.Saray, Tottenham'ın defans oyuncusu Kevin Wimmer'le ilgileniyor.

DBJOkp0WsAAUXWl.jpg

O'Jogo | Sinan Gümüş G.Saray ile son maçına çıkabilir. Oyuncuya Benfica, Napoli, Valencia ve Schalke talip. Benfica'nın teklifi 5.5M €

DBJL1PfXgAAjCPD.jpg

herhangi bir iyi transfer yapabilecegini sanmiyorum bunlarin. daha faks cekemeyen bir yonetimden bahsediyoruz, insanlardaki umut goz kamastirici.

khacheridi igrenc bir stoper onu alabilirler belki.

bruma max 12'ye gider 18 falan hikaye. dursun messi'yi bile satamaz 18'e o kadar capsiz

de jong sneijder selcugun maaşları cok fazla bi haltta yedikleri yok yollanıp asamoah ndiaye alınmalı bruma giderse de moting iyi olur baya

Bugünkü maçta milosevic i çok beğendim beyniyle oynuyor ve gayet hareketli ömer ali yerine onu alalım

Puhaha olm yeni malatyaspor taraftarimisiniz söyle cöp topculari 2 hareketinden kulübe layik görmeyin arkadas hic mi akillanmiyorsunuz. Ayrica nesini begendin rezalet oynadi

~tap

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt