- 31 Aralık 2015
- 14.621
- 9.555
- 1.588
Chelsea, Lyon başkanı Aulas ile Corentin Tolisso için bir toplantı düzenledi. [L'Equipe]
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zeki Müren bizi görebildigi zamanDeğerini bulan her oyuncunun satıldığı, yeni sezon planlamasının lig devam ederken yapıldığı PROFESYONELCE yönetilen bir Galatasaray'ı Ne zaman görebileceğiz ???
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Milan, Belotti için Torino'ya 80 milyon €, artı Lapadula, Niang ya da Bertolacci'yi teklif etti. [La Stampa]

cok haksizlik ediyorsunuz bu adama ne güzel smac atti yaBu sezon takimimizda 1000 dakikadan fazla forma sansi bulup da skora katki saglayamayan tek isim Tolga Cigerci
1836 dk
0 gol
0 assist
![]()
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Cumartesi günü Mali Genel Kurulda, yeni teknik direktörün Aykut Kocaman olduğunu açıklayacak. (beIN Sports)
Wenger olsam Henry e iki tane patlatırdım o kadar Arsenalin ekmeğini yemiş birisi transfere destek olacağına engel oluyor.Henry Mbappe'ye Fransa'dan ayrılma bu kulüplerden özellikle İngiltere'den 1-2 sene uzak dur gelişimine bak demiş.
Arsenal teklifte bulunmuş Mbappe için reddedildi.
Wenger olsam Henry e iki tane patlatırdım o kadar Arsenalin ekmeğini yemiş birisi transfere destek olacağına engel oluyor.
Mbappe kesinlikle dayanamaz gider city yada reale
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Guardiola'nın da ekmeğini yedi Barcelona'da ona da ayarlasın o zaman
Mbappe'nin 1 sene daha takımında kalması daha iyi, seneye Real'e gider zaten, Real Madrid hayranıymış.
Maçı gözünle izleyenlere söyledim alınmasaydın hemen keşke.Puhaha olm yeni malatyaspor taraftarimisiniz söyle cöp topculari 2 hareketinden kulübe layik görmeyin arkadas hic mi akillanmiyorsunuz. Ayrica nesini begendin rezalet oynadi
~tap