Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gerek var. 4 transfer ile yola devam etmek tam sacmalik olur. 2 senedir maclari takip etmiyormusunuz anlamiyorum ki?

Sampiyon olan Bjk 3 transfer yapacagiz dedi. Senin kadronun her tarafi curuk ve 2 yildir 4 . Ve 6. Lik arasinda gidip geliyorsun. Buyuk revizyon gerek bu takima. Yoksa Sabrileri Semihleri izlemeye devam edin cok hosunuza gidiyorsa.

Sirf Turkiye ligi diye planlama da olmaz asla sen Avrupa ligini de dusuneceksin onumuzdeki 3-4 yilin planlamasini yapmalisin normalde. Bu yonetim yapamaz tabi ama normalde gereken bu. Kadrodaki copleri gonderip en az 8 oyuncu sart simdilik.

Sent from my Galaxy S8+ using GSCimbom.com mobile app

Şampiyon olan bjk 34 maçta nerden baksan 20 ye yakın penaltı aldı ve bunları berabere ve yenik durumdayken aldılar çoğunu kaç maçını hatırlıyorum atınçın sadece 3 tane penaltısı oldu hakemler hep bjk lehine kullandı
Tr abartılacak kadar çok iyi bir lig değil sıradan aldığımız yayın hakları yanıltmasın
Varsayımlar üzerinden konuştun planlama yapmak dursunun harcı değil 8 tane transfer yapmakta diyelimki yaptı adam akıllı 2 tane çıkar.
Oyüzden dursunun yapacağı tek şey transfer yapmamasıdır
En iyi koşulu düşünürsek 3 veya 4 tane adam akıllı transfer yapması olucaktır

Şampiyon olan bjk 34 maçta nerden baksan 20 ye yakın penaltı aldı ve bunları berabere ve yenik durumdayken aldılar çoğunu kaç maçını hatırlıyorum atınçın sadece 3 tane penaltısı oldu hakemler hep bjk lehine kullandı
Tr abartılacak kadar çok iyi bir lig değil sıradan aldığımız yayın hakları yanıltmasın
Varsayımlar üzerinden konuştun planlama yapmak dursunun harcı değil 8 tane transfer yapmakta diyelimki yaptı adam akıllı 2 tane çıkar.
Oyüzden dursunun yapacağı tek şey transfer yapmamasıdır
En iyi koşulu düşünürsek 3 veya 4 tane adam akıllı transfer yapması olucaktır

Yani 4 transfer demişsin ama.Takıma Sağ bek Sol bek iki tane stoper lazım. :red: Etti 4. Diğer bölgeleri ne yapacağız.

Valbuena ve emre mor tarzi adamlar takimlarin ozellikle de lokal ligte cehresini degistirir

bizim savunmalarimiz zaten kotu turkiyede , suratli ve biraz fuleli adam fark yaratiyor

mesela surekli oynatilsin garry de fark yaratir

o isigi verdi konya macinda , sonra pat teknik direktor degisti

brumanin gitmesi garry nin parlamasi olabilir

Ne durumda olurlarsa olsunlar gene en iyi transferi fener yapacak gibi duruyor.

Cidden büyük takım.

Almaktan çok göndermenin önemli olduğu bir kadromuz var Ne yazık ki! Takım ruhunun değişmesi için mümkün olan en az zararla güzel bir temizlik yapmak şart oğlu şart

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Global olarak fener küçük takım elbete. Bizde bir tık üstündeyiz

TT Ali Sami Yen ARENA !!!

Hep soyluyorum anlasilamiyor

kultur , basari , taninirlik olarak biz daha buyuk klubuz ,bunun tartismasi nasil olmayacaksa

yerel idareler , siyasi zemin , para gucu ve medya acisindan fb fersah fersah ondedir

bu gercekleri hepimiz biliyoruz ve verdigimiz orneklerle defalarca ikrar ediyoruz ama boyle acik yazilinca sari kirmizi damar muhabbeti oluyor

inadina objektif olabilmek; dogru yolu bulmak , dogru teshisi koyabilmek ve dogru cozum icin umutlanmaktir

Sampiyon olmak icin transferden ziyade daha farkli birseye ihtiyac var. Yönetim ve teknik heyete olan güven ve inanc.

Bu olmadigi zaman sinerji yakalanmiyor ve kadro kalitesine bakmaksizin basari gelmiyor.

Bu degismedigi sürece de basari gelmeyecek. O yüzden kurulacak olan kadro beni cok ilgilendirmiyor.

Kaldi ki bunlarin kuracagi kadrodan da bir halt olmaz.

Arzum o ki, bu sürecte 2000 jenerasyonu genclerden 3-4 yildiz cikaralim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt