Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eger yerli oyuncular alternatif icin alinacaksa, ki alinacak, ozaman genc gurbetcileri alsinlar, sinan gumus, kaan ayhan, levin oztunali, kerem demirbay gibi cunku bizimkilerden bir cacik olmaz

Son düzenleme:
Galatasaray, Marsilya, Lazio ve Roma, Manchester City'den ayrılan Jesus Navas ile ilgileniyor. ( El Confidencial )

Galatasaray, Real Madrid ile sözleşmesi biten Pepe için cazip ve yeni bir öneri sunacak. (Tuttomercato)

Lacazette için Dortmund ve Arsenal ile yarışan Manchester United, transferi bitirmeye daha yakın olan taraf. (L'Equipe)

Galatasaray, stoper transferi için yıllık 4 M € kazanan Mangala'nın yerine tekrardan Abdennour'a yöneldi. (Milliyet)

Fenerbahçe, ismi Galatasaray ile de anılan Clichy ile anlaştı. Clichy, Fenerbahçe'den yıllık ~4 M € kazanacak. (Sabah)

TRANSFER | @lequipe gazetesi Milan'ın Serge Aurier'ye ilgisi olduğunu başarılı oyuncununda Milan'ın projesinden tatmin olduğunu söyledi. #Ligue1

DBNrh5fXsAAY7Gq.jpg
Güle güle o zaman yemişim gomisini

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

bu paralar, başka bir yönetim olsa ödenir de, bu adamlarla olmaz

transfer yapmazlar inşallah,benim beklentim bu.

para harcamadan da bu takım ilk 4 te kalır

TRANSFER | @lequipe gazetesi @Arsenal kulubünün Thomas Lemar için şartları zorlamaya hazır olduğunu belirtti. #Ligue1

Menajer Catio Balde: "Bruma, Galatasaray'ı seviyor. Bir başka takıma gidebileceği gibi takımında da kalabilir. Her şey mümkün." (Milliyet)

yok abi bunlar yıldız falan alamaz. bu paraları görünce vazgeçerler gidip anadoludan vasat adamları alırlar yine. bizi oyalıyorlar işte. bişey bilmiyorsan bjkye bak, adamlar talisca, marcelo, gomez, abubakar gibi oyuncuları nasıl almışlar. işi bilirsen sende bulursun böyle oyuncuları.

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

marcelo , aboubakar ve talisca gelecek olsa yildiz gozuyle mi bakilirdi

oynadiktan sonra bu yorum yapiliyor

kim vardi aboubakar alinsin diyen mesela bjk ye gitmeden evvel

hepiniz rvp diyorsunuz , ne oldu rvp , patates

Bruma gitti ise; Groningen Oussama Idrissi iyi alternatif olabilir. Orta sahaya da Utrech'ten Yassin Ayoub misal.Yassin Ayoub ve Idrissi istisnasız her kulüpte dogrudan formayı alıp bırakmaz bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt