Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
jonathan silva muazzam olur ama bizimkiler muhtemelen clichy ile oyalanip hasan ali'yi alirlar.

G.Saray, Chiriches transferini kısa sürede tamamlamak, Chiriches de transfer olmak istiyor. [Calcio Napoli 24-Özel]

Ne güzel satılık kalemler ile taraftarı her şeye hazır hale getiriyorlar.

Bruma için; 18 dediler bugün ise 12 +bonuslar
Sinan için; 5.5 dediler şimdi ise 3 diyorlar,yarın 1.5 milyona serbest bırakırlar.

Balotelli,gomis,pele filan diye kekliyorlar.
Bir bakacaksınız ki; Geçen seneki gibi adem,tunay,tolgay,emre akbaba vs
. Çöpler ile anadolu kulüplerine ve komisyonculara 20 milyon euro daha yedirecekler.

2018 de kulübü batırmak için emin adımlar ile ilerliyorlar

DURSUN İSTİFA!

Lens için neden devreye girmiyoruz sağ kanata ilaç olur

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Jorge Sampaoli, Arjantin Milli Takımı'nın yeni teknik direktörü oldu.

5bbbbf86aade319ed7ffcaf71560f7ec.jpg

Emre mor nasri valbuena fener de diyolla

Son düzenleme:
marcelo , aboubakar ve talisca gelecek olsa yildiz gozuyle mi bakilirdi

oynadiktan sonra bu yorum yapiliyor

kim vardi aboubakar alinsin diyen mesela bjk ye gitmeden evvel

hepiniz rvp diyorsunuz , ne oldu rvp , patates
iyide adamların hepsi iyi oyunculardı zaten. aboubakar portoda 18 gol attı, bjkye geldi. marcelo almanya gibi bi ligde sürekli oynayan bir stoperdi. talisca içinde zaten herkesin potansiyelinde hemfikir olduğuna eminim. bunları bizim fransa 2.liginden, norveçten, amerikadan ve anadoludan yaptığımız vasat transferlerle kıyaslamak mümkün değil. mesela sana kim git erendenen vasat anadolu topçusuna 4 milyon ver dedi. bunun yerine yabancı forvet alınabilirdi o paralara. yani bizde yönetimsel, plansal sorunlar var. saçma sapan transferler yapıyoruz yıllardır. en son yıllar önce muslera, sneijder ve brumayı aldık hala onların ekmeğini yiyiyoruz.

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben de bu haber ne zaman gelecek diye bekliyordum.

Yönetim, Bruma ve Sinan'ın olası bir ayrılma durumunda Kasımpaşa forması giyen Tunay Torun'u listeye aldı. (Fanatik)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt