Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
30293207.jpg
87210-1404678130.jpg
95417.jpg

647223d1406056663-european-chairman-game-250006748.jpg
1087749.jpg

+FORVET oyuncusu lazım.

bir aydır tek gündem gomis. belliki mesafede katettik ama yetmez. stoper-merkez-kanat-bek icinde girisimler hızlanmalı. yoksa gene kapan kapacak bizede arta kalanlar kalacak.

Yabancı sınırlamasına karşı olmakla beraber takımda mutlaka 2-3 tane yerli oyuncu olması taraftarıyım. Dünyadaki her takım için de böyle düşünüyorum. Bizim de yerliler pek iyi olmadığından ve çoğu gideceğinden ne yapar eder Cengiz ve Emre ile anlaşırım. Bruma ve Sinan gidecekse eğer Cengiz bnservis+takas, Emre opsiyonlu kiralık zorlanmalıdır. Ondan sonra Vida mı olur Asamoah mı olur Gomis mi olur bakarız.

Aziz adamım ya. Fena geçiriyor fikoya ve bjk'ye :D

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

Emre mor fenere giderse yanlış karar vermiş olur. Türkiyede bir trabzon veya bjk da gelişir belkide hocalarından dolayı oda

TT Ali Sami Yen ARENA !!!

Emre mor fenere giderse yanlış karar vermiş olur. Türkiyede bir trabzon veya bjk da gelişir belkide hocalarından dolayı oda

bir aydan beri bu cocugu kiralayın diyoruz. yani neden sadece bonservis secenegi geliyor akıllara. kiralamada bir secenek ki bjk iki yıldır bu yöntemle sampiyon oluyor.

emre mor fb'yede gelse iş yapar. süper lige oranla süratli ve teknik bir topcu, gelisme cagında oldugundan cok gol kacırır orası ayrı ama takımına dinamiklik katar.

Aziz 4 adamla anlaşmış lig bitmeden bizim gerzekler hala adam gönderme peşinde tutturdular bir cenk ergün bütün iş bu çapsıza kaldı

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu dortmund da ne gerzek bir takımmış fenere oyuncu kiralamak nedir ya

bir aydan beri bu cocugu kiralayın diyoruz. yani neden sadece bonservis secenegi geliyor akıllara. kiralamada bir secenek ki bjk iki yıldır bu yöntemle sampiyon oluyor.

emre mor fb'yede gelse iş yapar. süper lige oranla süratli ve teknik bir topcu, gelisme cagında oldugundan cok gol kacırır orası ayrı ama takımına dinamiklik katar.
Takım oyuncusu değil. İnanılmaz bencil oynuyor ki dortmunda bundan dolayı takıma giremedi zaten. Yetenek olarak muthiş tabiki.

Hirving Lozano diyollar. Fakat ben pek ihtimal vermiyorum açıkçası.

Günaydın Renkdaşlar
Ne güzel rüya gördüm; kızlar ile beach de Party yapıyordum.

Şimdi ise yine Dursun'un yağlı yüzünü görmeye geldim

GSC App Premium Edition 1.2

Sabah enesin dediği gibi fb de aykut bjk de şenol ts de ersun başak da avcı bizde gariban tudor ve rezil bir başkan sezon hiç başlamamalı bence hiç şansımız yok ilk 5 başarıdır

İnanmayın şu genç ve potansiyelli oyunculara dursun taraftarı uyutuyo bu isimlerle yine gider 33 yaşındaki çöplere transferin son günü yıllık 3 milyon Euro'dan üç yıllık sözleşme imzalar Yerli çöpleri doldurur takıma beceriksiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt