Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
clichyi biz almaliyiz fenere kaptirmasak bari tam adamini bulmusken azız acıklıcakmıs adamları bızde gomıs ndıaye chiriches clichy hamlelerini bir an once bitirmelıyız

Aziz bugun 4 oyuncuyla anlastik dedi

Fiko ise 2-3 oyuncu alacagiz dedi

2 yildir kotu sezon geciren biziz, 2 yildir eksiklerimiz belli, en az 10 transfere ihtiyacimiz oldugu belli, transfer gorusmesine 1 ay onceden baslayan cenk ergun hala 1 transfer bitiremedi yaziklar olsun.

2 yildir kotu sezon geciren biziz, 2 yildir eksiklerimiz belli, en az 10 transfere ihtiyacimiz oldugu belli, transfer gorusmesine 1 ay onceden baslayan cenk ergun hala 1 transfer bitiremedi yaziklar olsun.
eeee cingene pazarlıgı yapıyor adamlar kolay mı renktas :):)

Bruma'yı çok arayacağız.Bahsi geçen paraya satılması mantıklı ama bu yönetim gidip Tunay'ı ,AKbaba'yı falan almaz inşallah.

Allah hepsinin belasini versin. Bruma+Podolski'yi kaybettik. Artik

Sinan/Rodrigues Sneijder Yasin
Eren

hücum hatti ile yardiracagiz.

Bizim mallar bundan önceki transfer fer donemlerinde olduğu gibi kimseyi alamazlar.

Her transfer dönemi böyle 2 3 adamla taraftarın aklını karıştırıyorlar daha sonra Serdar Aziz Tolga Josue Ahmet Çalık gibi adamları önümüze koyuyorlar. Bu sene de böyle olacak.

Tunay Torun cidden Galatasaray da buna yuzde yüz eminim

Ajax TD Peter Bosz zu Dortmund €5 milyon

Verstuurd vanaf mijn SM-N910F met Tapatalk

Gerçekten Bruma'nın 18 milyon euro'ya filan satılması iyidir tamam ama
1)Bu yönetim 18'e filan satmayı beceremez
2)Gelen parayı adam akıllı kullanmayı beceremez

Galatasaray hariç dünyanın herhangi bir klübününde Bruma 12 ye filan satılırsa bende bişey bilmiyorum

Elalemin malı bizmiyiz yav neden hep en az parayı Galatasaray kazanıyor neden hep zarar eden biz oluyoruz ?

13 milyon'a aldığımız Bruma üstelik tutmuş patlama yapmış Bruma 12 milyon'a satılıyor bazıları göbek atacak sevincinden neredeyse iyice Dursun'un çapsızlığı bulaştı yemin ediyorum ...

Konyalıyım ve bir ay önce filan yönetimden bir tanıdık ömer ali ve aykutun fenerle anlaştığını söylemişti hatta sabrinin de konyayla anlaştığını belirtmişti ne kadar doğru bilemem.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Gelecek senenin kadrosu için Muslera-Sneijder-Bruma üçlüsü banko oynardı yerli genç olarak Ahmet ve Sinan şans bulurdu en az 6 net transfer gerekiyordu 11 için daha sonra 1 yedek forvet 1 yedek 10 numara 1 yedek kaleci gerekiyordu etti 6+3 den => 9

şimdi Bruma-Yasin-Sinan üçlüsü birden satılıyor 3 veya enn az 2 kanat transferi etti =>12

Adım kadar eminim bunlar Sneijder'i de satacak etti => 13

13 tane adam akıllı adam alması lazım bunların şu liste Dursun'un 2 yılda aldığı adamlar Galatasaray SK - tum transferler | Transfermarkt yani Dursun'un hayatta beceremeyeceği transfer dönemi

Daha Bruma satılsın Sinan satılsın Sneijder satılsın diyenlere ...

Yahu adam sözleşme uzatmıyor ben de olsam uzatmam 2.5m yıllık versen de uzatmam ben olsam Leipzig'e de gitmem 1 yıl Galatasaray'da oynar bedavaya düşüp bonservisi parasını cebe atarım. Allah'tan Leipzieg gibi Kurumsal Dürüst ve de Zengin bir kulup çıktı talibi. Diğer uyanık çingene avrupa buyukleri bilmiyor mu Bruma'nın sözleşmesinin 1 yılı kaldığını... Biz Emre Belezoğlu Okan Buruk'u da öyle kaybettik. Sözleşme uzatma işi SON SENEYE BIRAKILMAZ. Bütün akıllı kulupler yatırım yaptığı ama gelişmesini beklediği adamlarla kiralık verdiği sürede söleşme uzatır.

Kalmış şurda 6 ay top artık G.Saray'dan çıktı. Ortada doğru durust bir yapı sistem kadroda yok... Kadro için para lazım... Satma doğru karar Leipzig değil de başka bir takım kancayı taksaydı 6-7 civarını ancak görürdü. Kimse niye 1 yıl için çok fazla para versin...

12-13 m euro iyidir...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt